enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0440
EURO
37,8806
ALTIN
2.799,42
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

HER DÖNEMİN ADAMI ÖZKÖK’ÜN TAZMİNATI DUDAK UÇUKLATTI

HER DÖNEMİN ADAMI ÖZKÖK’ÜN TAZMİNATI DUDAK UÇUKLATTI
REKLAM ALANI
15.11.2021
301
A+
A-

Hürriyet Gazetesi’ndeki görevine son verilen Ertuğrul Özkök’ün Demirören grubundan alacağı tazminat dudak uçuklattı! İddia göre Özkök, Demirören’den 6 milyon TL tazminat alacak. Ödeme ise 6 taksit olarak yapılacak…
Hürriyet gazetesinde 20 yıl boyunca genel yayın yönetmeni olarak görev yapan ve Aralık 2009’dan itibaren de görevine köşe yazarı olarak devam eden Ertuğrul Özkök’ün Hürriyet ile yolları ayrıldı.
Bu sürpriz ayrılık konusunda Yeniçağ Gazetesi’nden ilginç bir iddia geldi.
Yeniçağ’dan Ümit Karadağ’ın kulis haberine göre; Erdoğan Demirören’in kızı Meltem Demirören Ertuğrul Özkök ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.
Görüşmede Meltem Demirören’in Ertuğrul Özkök’e, “Sen bir türlü bizim ailenin patronajlığını kabullenemedin. Hala Aydın Doğan’ı patronun sanıyorsun” dediği iddia edildi.
“6 MİLYON LİRA TAZMİNAT ALACAK”
Habere göre; Ertuğrul Özkök’ün Demirören ailesinden alacağı tazminat ücreti de belli oldu. Özkök, Demirören Holding’den 6 milyon lira tazminat alacak. Demirören Holding’in Özkök’e bu ücreti 6 taksit şeklinde ödeyeceği ileri sürüldü.

REKLAM ALANI