enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

HATİÇ VE ENES’DEN 2023’ÜN SON DÜETLERİNDEN BİRİSİ GELDİ

HATİÇ VE ENES’DEN 2023’ÜN SON DÜETLERİNDEN BİRİSİ GELDİ
REKLAM ALANI
A+
A-

Ünlü Sanatçılardan Hatiç , 2023 yılının son şarkılarından birisinde Sanatçı Enes ile birlikte düet yaparak sevenlerinin beğenisine sundu. 

Sonbahar , Kış aylarına  yakışan kalitede bir şarkıyı Enes ile birlikte düet yapıp çıkaran Hatiç , bir yandan da konser maratonuna devam ediyor. 3.Single şarkısı “Yoktun Karlar Yağdı Bu Yaz ” adlı şarkısını tüm dijital platformlarda yayınlatan başarılı Sanatçı Hatiç ve Enes  şarkılarına gelen olumlu tepkilerden memnun olduklarını belirttiler. “Yoktun Karlar Yağdı Bu Yaz ” adlı şarkısının klibi Club Bykedi ve CilveMeyhane de çekildi. Çekilen klip sevenleri tarafından oldukça beğenildi.

Söz müzik Enes Tuğral 

Aranje : Hüseyin Bertan

Miks&Mastering : Ünsal içmez

Klip Yönetmeni :  Fatih Öztop

Sanat Yönetmeni : Halil Uzel , Metin Otu

Şarkı Klip

REKLAM ALANI