enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0440
EURO
37,8806
ALTIN
2.799,42
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

HASTANEYİ OYUN YERİNE ÇEVİRDİLER “TEVFİK HOCANIN SUÇU NEYDİ?” 

HASTANEYİ OYUN YERİNE ÇEVİRDİLER “TEVFİK HOCANIN SUÇU NEYDİ?” 
REKLAM ALANI
18.01.2022
273
A+
A-

ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi hergün bir olumsuzlukla gündem olmaya devam ediyor. Hastaneyi başarıyla yöneten Dr. Tevfik Yazan’ı inat uğruna görevden alınmasını sağlayanlar, hastanenin yönetilemez hale gelmesine neden oldular.

Dr. Tevfk Yazan’ın görevden alınmasından aylar sonra göreve getirilen Prof Dr Hüseyin Lakadamyalı ile ilgili gündeme getirilen olumsuzluklardan sonra sözleşmesi yenilenmeyen Prof Lakadamyalı görevden ayrılmış ve yerine vekaleten yardımcısı Op.Dr. Mustafa Etli atanmıştı. Bugün ise iddiaya göre rüsvet, yolsuzluk ve usulsüzlük suçmaları soruşturması nedeniyle görevden alındığı açıklandı. Dr.Etli hakkında bu soruşturmalar varsa, bu göreve getirenlerin haberi yokmuydu. Hastanede ki, keyfi uygulamalar ve yönetim beceriksizliğinden bunalan vatandaş soruyor, bu hastaneyi kimler çiftlik gibi kullanmaya çalışıyor. Dr Tevfik hocanın suçu dürüstçe, canla başla çalımakmıydı. O gittikten sonra hastane dikiş tutmaz oldu. Dr. Tevfik Yazan’ı görevden alırken burası Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu, Başkan Erdoğan’ın talimatı var bu hastanelere akademik kariyeri olan en az Doçent statüsünde olanlar başhekim olarak atanacak diyenler. Şimdi atanan Uz.Doktorlar hakkında ne diyecekler.Yeni iddiaya göre ise, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ‘nde (AEAH) Başhekim vekili olarak görev yapan Doç. Dr. Mustafa Etli’nin yerine vekaleten  Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Alper Öztürk atanacak.

REKLAM ALANI