enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0440
EURO
37,8806
ALTIN
2.799,42
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

HASTANE YÖNETİMİ, BAYRAMDA SAĞLIK ÇALIŞANLARINI UNUTMADI

HASTANE YÖNETİMİ, BAYRAMDA SAĞLIK ÇALIŞANLARINI UNUTMADI
REKLAM ALANI
29.06.2023
25
A+
A-

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetim birimi, Kurban Bayramı’nın 2. gününde sağlık çalışanlarını yalnız bırakmayarak onlarla bir araya geldi. 

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma töreninde; hastane yönetimi tüm birimlerinde görev alan sağlık çalışanlarını tek tek ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Acilde ve serviste tedavi gören hastalar hakkında bilgi aldı.

Gerçekleştirilen bayram ziyareti ile ilgili açıklama yapan Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Ali Gök, büyük gayret ve özveri ile çalışan sağlık çalışanlarını bu özel günde yalnız bırakmak istemediklerini dile getirdi. Uzm. Dr. Gök,” Bayram tatili boyunca hastane olarak tüm tedbirlerimizi aldık. Hastane yönetimi olarak birlik ve beraberliğimizi daha içten hissettiğimiz, mutluluklarımızı paylaştığımız bu günde sağlık çalışanlarımızla bir arada olmak istedik.

Bu vesileyle büyük gayret ve özverili bir şekilde, ekip ruhuyla yirmi dört saat boyunca sağlık hizmeti vermekte olan, insan sağlığı için saniyelerle savaşan hatta kendi hayatından ödün veren bütün sağlıkçılarımıza minnet ve sevgilerimizi sunuyor hepsinin bayramını kutluyorum. Kurban Bayramını sağlık sorunları nedeniyle hastanede geçirmek zorunda kalan hastalarımıza şifa dilerken bayram coşkusunun herkese sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI