enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0673
EURO
37,8514
ALTIN
2.797,09
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

HASAN ÇAVUŞOĞLU MERAK EDİLENLERİ CEVAPLADI

HASAN ÇAVUŞOĞLU MERAK EDİLENLERİ CEVAPLADI
REKLAM ALANI
27.07.2020
419
A+
A-

Aytemiz Alanyaspor başkanı Hasan Çavuşoğlu, Şansal Büyüka’nın sorularını yanıtladı. Merak edilenleri tek tek açıkladı.

“BEŞİKTAŞ ÖZÜR DİLEDİ”

N’SAKALA: Sözleşmesi bitiyor. Kendisi ile 3-4 defa konuştuk, istediği parayı da verdik. “Tamam, bir de avukatım ile konuşayım” dedi. Sonra geldi, “Benim değerim arttı” dedi ve anlaşmaktan vazgeçti. Beşiktaş’ın devreye girdiğini öğrendik. Sözleşmesi bitecek olmasına rağmen Beşiktaş’ın bize haber vermesini isterdim, zaten sonra özür dilediler.

“ALİ KOÇ WELİNTON İÇİN ARADI”

WELİNTON: Sözleşmesi devam ediyor. Sergen Hoca beni 2-3 ay önce aradı, Welinton’u istediklerini söyledi. Daha önce beni, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Ersun Yanal da Welinton için aramıştı. Şu anda Welinton için resmi bir teklif yok.

“BAKASETAS İÇİN GELEN BİR TEKLİF YOK”

Yunan futbolcumuzun bir yıl daha sözleşmesi var. Gazetelerde Bakasetas transfer haberlerini ben de okuyorum. Ama sadece gazete haberi. Bize gelen bir teklif yok.

“FERNANDES’İN SÖZLEŞMESİ BİTİYOR”

FERNANDES: Zaten sözleşmesi bitiyor. Bizim yapacağımız fazla bir şey yok”

“Sözleşmesi devam eden futbolcuları, yani Welinton’u, Bakasetas’ı satar mısınız?” sorusuna Hasan Çavuşoğlu, “Şartlar uygun olursa, futbolcu da isterse, herkesi satarım.”

“FENERBAHÇE İLE ANLAŞTIĞINI BİZ DE DUYUYORUZ”

Bu defa soru Erol Bulut içindi: “Fenerbahçe ile anlaştığını biz de duyuyoruz. Ancak aramızda bu konuda bir konuşma geçmedi. Kupa finalimiz var. Bu maç bitmeden, Erol Bulut hocayı ya da bir başka yeni hocayı gündeme getirmek istemiyorum.”

TRANSFERDE BAŞARI SIRRI

“Biz menajerle çalışmayız. Gençlerbirliği’nin eski genel kaptanı Cem Onuk’un oğlu Anıl Onuk ile Merih Demiral’ın menajeri Cenk Melih Yazıcı benim manevi oğlum gibidirler. Portekiz ve Yunanistan piyasasına çok hakimler. Ben de başkan olarak, yönetici olarak, teknik adam ve futbolcu olarak, amatör ligden Süper Lig’e kadar her kademede görev yaptım. Futbol aklını birlikte oluşturuyoruz.”

KALECİ BAŞARISI

MARAFONA: “Braga’dan aldık. Cenk önerdi. Portekiz kulüpleriyle arası çok iyi, ben de gittim. Ayrıca gezdik, gördük, kulüplerin yapısını inceledik. Portekiz’e de, Yunanistan’a da çok hakimiz”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.