enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0386
EURO
37,8608
ALTIN
2.800,80
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

‘Görevimin başındayım’

‘Görevimin başındayım’
REKLAM ALANI
18.12.2017
1.081
A+
A-

 

ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yeni binasına taşınmasından sonra bazı grupların Başhekim Dr. Tevfik Yazan hakkında görevden alınacak söylentileri vatandaşın tepkisine neden oldu.

Üç yıldan beri başhekimlik görevini sürdüren Dr.Yazan hakkında, görevden alınacağı dedikoduları bazı yayın organlarının yanı sıra sosyal medya üzerinden de devam ediyor. Nereden çıktığı belli olmayan dedikodulara araştırma yapmadan yer veren yayın organlarına vatandaşın tepkisi sürerken, Başhekim Dr. Tevfik Yazan görevine devam ediyor. Vatandaşlar tarafından haberler kötü niyet olarak yorumlanırken, görevden alınmasına iddiasına gerekçe gösterilen KHK’nin Dr.Yazan’nın mevcut durumu ile ilgisi olmadığı bildirildi.

Konu hakkında kendisine ulaşan bir bilginin olmadığını açıklayan Başhekim Dr.Tevfik Yazan görevimin başındayım dedi. Bu söylentinin nereden çıktığını bilmediğini ve kendisine herhangi bir tebligat yapılmadığı süreçte konu ile ilgilenmeyeceğini söyleyen Dr. Yazan,”Görevimin başındayım. Devletimiz bize bu görevi layık görmüş ve bizde hakkıyla görevimizi yapıyoruz. Bizim aldığımız devlet terbiyesi her dedikoduya cevap vermemize müsaade etmiyor. Bizim için görev değişimi bir nevi bayrak yarışıdır. Göreve geldiğim günden beri, bana olan güveni sarsmadan, hakkıyla görevimi yaptığıma inanıyorum. Büyüklerim görev değişikliği konusunda herhangi bir talimat verdikleri takdirde görevimi yeni arkadaşa teslim ederim. Ancak şu anda böyle bir şey yok. Görevimin başında bana verilen vazifeyi layıkıyla yapmaya çalışıyorum” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.