enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
32°C
Antalya
32°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C

GENÇ SEMİH ATTI, BEŞİKTAŞ DERBİYİ KAZANDI

GENÇ SEMİH ATTI, BEŞİKTAŞ DERBİYİ KAZANDI
REKLAM ALANI
04.02.2024
7
A+
A-

Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip, Semih Kılıçsoy’un damga vurduğu maçı 2-0 kazandı.

44. dakikada gelişen Beşiktaş atağında Rashica ile Mendy’nin mücadelesinden seken topu önünde bulan Semih, ceza yayı üzerinden sert bir vuruşla toğu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu sonuçla bitti.

62. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Semih, bu kez Cenk’ten aldığı topu Trabzonspor savunmasının müdahalelerine karşın ceza sahası içine kadar taşıdı ve düşerken yaptığı vuruşla ağları bir kez daha havalandırdı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Beşiktaş sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. 

Beşiktaş bu sonucun ardından puanını 39’a yükseltip üçüncü sıraya çıktı. Galibiyet hasreti beş maça çıkan Trabzonspor ise 37 puanla dördüncü sıraya geriledi.

Beşiktaş gelecek hafta Kayserispor’a konuk olacak. Trabzonspor ise Hatayspor’u ağırlayacak.

Semih Kılıçsoy yıldızlaştı

Beşiktaş’ın genç golcüsü Semih Kılıçsoy, Trabzonspor karşısında takımını galibiyete taşıyan isim oldu.

44 ve 62’nci dakikalarda yakaladığı fırsatları gole çevirerek Beşiktaş’ın galibiyet özlemine son veren Semih, bu sezon resmi maçlardaki gol sayısını ise 8’e yükseltti.

Ligde oynadığı 11 maçta 7 gol atan siyah-beyazlı oyuncu, Avrupa’daki tek golünü de Tirana ile oynanan maçta kaydetmişti.

REKLAM ALANI