enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0386
EURO
37,8608
ALTIN
2.800,80
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Geleneksel ALTSO İftarında Beraberlik Mesajı

Geleneksel ALTSO İftarında Beraberlik Mesajı
REKLAM ALANI
12.05.2019
842
A+
A-

ALTSO Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin tarafından her yıl ramazan ayında düzenlenen ve gelenek haline gelen iftar yemeği Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Alanya’dan her kesimden insanların katıldığı görkemli ihtar yemeği binleri bir araya getirdi. Oba Olive Garden’da gerçekleşen iftar yemeğine Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun yanı sıra Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Cumhuriyet Başsacvısı YasinEmre ve Alanya protokolüne mensup pek çok isim katıldı..

İftar yemeğinde ilk konuşmayı yapan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ALTSO’nun çalışmaları ile ilgili bilgi verdikten sonra, bu başarılı çalışmalarında her zaman yanlarında olup desteklerini esirgemeyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na teşekkür etti.

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’den sonra konuşan Dışişleri Bakan Mevlüt Çavuşoğlu,  Alanya sevgisinin Alanya’da yaşayan yerli, yabancı herkesin ortak paydası olduğunu ve Alanya’nın Türkiye’nin her kentinden vatandaşların tercih ettiği bir şehir olmasının yanı sıra farklı ülkelerden gelenlerin de tercih ettiği bir şehir olduğunu söyledi. Bakan Çavuşoğlu, farklı inançlardan insanların iftar sofrasını paylaştığını ramazan ayının mesajlarından birinin de hoşgörü olduğunu belirterek, “Alanya hepimizin. Alanya’nın ihtiyaç ve sorunlarını çok iyi biliyoruz. Hizmet için çok çalışıyoruz. Alanya’da 4,5 yılda bir seçim olmayacak. Alanya’yı hak ettiği noktaya birlikte getirelim. Alanya Belediyemize destek vereceğiz. İki üniversitemiz var, onlara sahip çıkalım. Üniversiteler şehirle bütünleşmeli. Üniversitelerimizin şehre katkılarını hissetmeye başladık. 2 yıldır turizm sektörü gelişiyor. Mani olmazsa önümüzdeki yıllarda Türkiye gelen turist sayısı giderek artacak. 70 milyon turist 70 milyar dolar olarak 2023 hedeflerimizi güncelledik. Alanya’nın bundan faydalanması gerekiyor. Yakın zamanda doğalgaz gelecek, Enerji Bakanımız Alanya’ya programa aldığını söyledi. İnşaat sektörünün canlanmaya başladığını görüyoruz” dedi.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.