enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0761
EURO
38,0728
ALTIN
2.834,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Hafif Yağmurlu
30°C
Antalya
30°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
29°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

GALATASARAY KAAN AYHAN’I KAPA BİLDİRDİ

GALATASARAY KAAN AYHAN’I KAPA BİLDİRDİ
REKLAM ALANI
28.01.2023
121
A+
A-

Galatasaray, Kaan Ayhan’ı kiralık olarak kadrosuna katmak için Sassuolo ile resmi görüşmelere başlandığını açıkladı. Milli futbolcunun gece saatlerinde İstanbul’da olması bekleniyor.

İşte Galatasaray’dan yapılan açıklama:

“Profesyonel futbolcu Kaan Ayhan’ın kulubümüze geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü US Sassuolo Calcio s. r. l ile resmi görüşmelere başlanmıştır. ”

ANLAŞMANIN DETAYLARI BELLİ OLDU

Galatasaray, Sassuolo forması giyen Kaan Ayhan’ı satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık olarak kadrosuna kattı. Sassuolo’ya 400 bin Euro kiralama bedeli ödenecek. 2 milyon 800 bin Euro zorunlu satın alma bedeli ise 4 yıla yayılmış taksitler halinde ödenecek.

BU SEZON 11 MAÇTA OYNADI

28 yaşındaki savunmacı bu sezon Sassuolo’da 11 resmi müsabakada forma şansı buldu. Kaan Ayhan bu süreçte 630 dakika sahada kaldı. Tecrübeli oyuncu rakip fileleri 1 kez havalandırma başarısı gösterdi. Sassuolo ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024’te sona erecek olan Kaan Ayhan’ın güncel piyasa değeri 4 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.

KAAN AYHAN’IN KARİYERİ

Schalke 04 altyapısında yetişen Kaan Ayhan daha sonra Eintracht Frankfurt ve Fortuna Düsseldorf formaları giydi. Sassuolo, 28 yaşındaki stoper için 2020-2021 sezonu başında 2 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. Kaan Ayhan şu ana kadar A Milli Futbol Takımı’nda 51 maçta şans buldu ve 5 gol atma başarısı gösterdi.

REKLAM ALANI