enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0386
EURO
37,8608
ALTIN
2.800,80
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

FENERBAHÇE’DE BİR DEVİR SONA ERDİ

FENERBAHÇE’DE BİR DEVİR SONA ERDİ
REKLAM ALANI
14.07.2021
406
A+
A-

Fenerbahçe’de antrenör Volkan Demirel, kulüp başkanı Ali Koç’la birlikte düzenlediği basın toplantısında kulüpten ayrıldığını duyurdu.

Demirel kararı açıklarken, “Artık kendi başıma bir şeyler yapabileceğimi hissettim ve bu kararı aldım. Pereira gelmeden önce de takımla çalışma ortamı buldum. Yardımcı olan Zeki ve Fatih hocama teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Antrenörlük kariyerine devam edeceğini aktaran Demirel, “Önümde çok güzel bir kariyer olacağını düşünüyorum. Bu kariyeri de elimden geldiği kadar Fenerbahçe’ye layık bir şekilde yürütmek istiyorum. Şu an için 3-4 tane opsiyonum var. Konuşmalar var, isteyenler var. Onları değerlendirmek için biraz zaman gerekiyor. Aceleye gerek yok, doğru kararı vermeye çalışacağım” dedi.

Demirel “20 yıl önce bu kulübe girdiğimde ne yapacağını bilmeyen bir gençtim. Şimdi 40 yaşındayım. Hedeflerim var. Kendi doğrularımla, yapacaklarımla yoluma devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

Demirel’in ayrılma kararı aldığını belirten Ali Koç, “Volkan Demirel, hocalık kariyerine de burada başladı. Hocamız kendi ekibinde Volkan’ın olmasından memnuniyet duyacağını söylediği halde Volkan, bir müddet ayrılmak istediğini söyledi” diye konuştu. Koç şöyle devam etti: “3 sene boyunca çok acılı günlerimiz oldu. Planladığımızdan, hedeflediğimizden çok daha fazla antrenör değişikliklerimiz oldu ama Fenerbahçe kimseyle kötü ayrılmadı. Ayrılan hiçbir antrenörümüzün ardından ‘Bu şöyle yapardı, bu böyle yapardı’ demedik. Bu kulübe hizmet etmiş herkesin gönlümüzde yeri vardır. Bazen planlar tutmaz. Biz bunları yaşadık, istemeyerek değişiklikler yaptık ama kimsenin arkasından konuşmadık.”

REKLAM ALANI