enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0440
EURO
37,8806
ALTIN
2.799,42
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

FENERBAHÇE’DE ALİ KOÇ YENİDEN BAŞKAN

FENERBAHÇE’DE ALİ KOÇ YENİDEN BAŞKAN
REKLAM ALANI
09.06.2024
42
A+
A-

Fenerbahçe Spor Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda Ali Koç, 26 bin 947 geçerli oyun 16 bin 464’ünü alarak 3. kez başkanlığa seçildi.

Ülker Stadı’nda yapılan kongrede kullanılan 27 bin 489 oyun, 26 bin 947’si geçerli sayıldı. Ali Koç, 16 bin 464 oy alarak 3. kez başkan seçilirken, Aziz Yıldırım 10 bin 483 oy aldı.

Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği genel kurulda, saat 10.00’da başlayan oy verme işlemi saat 17.00’ye kadar devam etti.

Daha sonra Genel Kurul Divan Başkanı Vefa Küçük’ün öncülüğünde oy sayım işlemine başlandı.

Yaklaşık 3 saatte sayılan oyların sonucunda neticeyi de Vefa Küçük açıkladı.

Oyların sayılması sırasında başkan adaylarından Ali Koç tezahüratlar eşliğinde sahaya çıktı.

Bu sırada başkan adayı Aziz Yıldırım’ın yönetim kurulu listesindeki isimlerden Savaş Adalet, Ali Koç’la kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından Ali Koç, Aziz Yıldırım ve yönetim listesinde yer alan isimlerin bulunduğu odaya giderek Aziz Yıldırım’la bir araya geldi. Aziz Yıldırım ve ekibi, Ali Koç’u tebrik etti.

Bu anların görüntüleri stadyumdaki dev ekranlara yansıtılırken tribünlerde yer alan sarı-lacivertliler “İki başkan el ele, hep beraber tribüne.” tezahüratları yaptı. Tribünlerin isteğine kayıtsız kalmayan Ali Koç ve Aziz Yıldırım birlikte kürsüye geldi.

Aziz Yıldırım: “Elimizden gelen desteği veririz”

Kürsüde kısa bir konuşma yapan Aziz Yıldırım, kongreye katılan üyelere teşekkür ederek şunları söyledi:

“Sevgili Fenerbahçeliler. Bugün Fenerbahçe’ye yakışan bir kongre yaptık. Ben ve arkadaşlarım görevimizi yaptık. Yol haritasını çizdik. İnşallah Sayın Ali Koç ve yanındaki arkadaşları, bu harita doğrultusunda bu sene Fenerbahçe’yi şampiyon yaparlar. Biz de elimizden gelen desteği veririz. Hepinizi seviyorum, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. İyi ki varsınız, iyi ki Fenerbahçeliyiz.”

Ali Koç: Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor

Kürsüye çıkan Ali Koç, yaptığı açıklamada Fenerbahçe çağının bugünden itibaren başladığını belirtti. Koç’un açıklamalarından satırbaşları şöyle;

“Güzel, demokratik, heyecanlı, yeri geldiği zaman coşkulu, yeri geldiği zaman gergin bir kongreyi daha tamamladık. 28 bin kongre üyemiz oy kullandı. Bu Fenerbahçe demokrasisi adına büyük bir rekordur. Türkiye’de hiçbir kulüp bu rakamlara yaklaşamıyor. Fenerbahçe büyüklüğünü kongrede de gösterdik. Resmi olmayan sonuçlar, hepimize hayırlı ve uğurlu olsun. Yarıştığım Aziz Yıldırım ve ekibine, bunu bir demokrasi şölenine çeviren siz değerli kongre üyelerine teşekkür ederim.”

“Bundan sonra önümüze bakma zamanıdır. Artık Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor. Başarılara doyacağımız, dünyada Fenerbahçeli olmayan taraftarların da Fenerbahçe’yi izleyeceği, marka değerimizin artacağı, uluslararası başarılarımızı elde edeceğimiz bir dönem başlamaktadır. Artık Fenerbahçe ismini duyduklarında rakiplerimizin korkacağı bir döneme girdik. Hem Türkiye’de hem de yurt dışında. Yarından itibaren hepimiz bu yeni dönemin parçası olalım. Bizler, bugün bu camianın bütün renklerini kucaklamak için buradayız. Tüm dünyaya Fenerbahçe’nin büyüklüğünü gösterme zamanıdır.”

“Size kuracağımız takım yönünde belli taahhütler verdik. Kalıcı bir şekilde gerçekleştireceğimiz bir durum var. Artık geçmişi unutalım ve geleceğe yepyeni bir sayfa açalım. Bu yolda samimi bir şekilde hiç düşünmeden, hesap kitap yapmayan bize 1 adım atan herkese 10 adım atacağımızdan zerre şüpheniz olmasın. Sizden ilk ricam; hepimizin ilk vazifesi, ilk ev ödevi, artık Fenerbahçe’yi, hocasını, futbolcularını, yönetimini, başkanını sosyal medyada bir çerez haline getirmeyelim.”

REKLAM ALANI