enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0673
EURO
37,8514
ALTIN
2.797,09
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

FENERBAHÇE, LİLLE’E MAĞLUP OLDU, TURU KADIKÖY’E BIRAKTI

FENERBAHÇE, LİLLE’E MAĞLUP OLDU, TURU KADIKÖY’E BIRAKTI
REKLAM ALANI
06.08.2024
5
A+
A-

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Fransa ekibi Lille’e 2-1 mağlup oldu.

Hainaut Stadı’nda oynanan mücadelenin 12. dakikasında Fenerbahçe şanssız bir pozisyonla 1-0 geriye düştü. Santos’un son çizgiden yaptığı sert ortada Oosterwolde’ye çarpan top ağlara gitti.

Kalan dakikalarda etkili bir oyun orta koyan sarı-lacivertliler, Dzeko ve Szymanski ile gole yaklaşsa da ilk devre 1-0’lık Lille üstünlüğüyle sonuçlandı.

İkinci yarıda baskıyı arttıran Fenerbahçe, 79. dakikada serbest vuruş kazandı ve İrfan Can Kahveci’nin etkili şutuyla beraberliği yakaladı. 

Uzatmalarda Edon Zhegrova’nın sağ çaprazdan yaptığı vuruşta top savunmaya çarptı ve Lille 2-1 öne geçti.

Mücadele böylece 2-1’lik Lille üstünlüğüyle sonuçlandı.

Sarı-lacivertliler, 2. turda İsviçre temsilcisi Lugano’yu 4-3 ve 2-1’lik skorlarla eleyerek adını üst tura yazdırmış, Fransız ekibi ise organizasyona bu turdan başlamıştı.

Eşleşmenin rövanşı 13 Ağustos Salı günü İstanbul’da oynanacak.

Fenerbahçe, Lille’i elemesi halinde play-off turunda Slavia Prag (Çekya) – Union Saint-Gilloise (Belçika) mücadelesinin galibi ile karşılaşacak.

REKLAM ALANI