enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0440
EURO
37,8806
ALTIN
2.799,42
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

ESNAF ŞOVA PRİM VERMEDİ

ESNAF ŞOVA PRİM VERMEDİ
REKLAM ALANI
13.01.2022
456
A+
A-

Bir adayın aylar önceden bir grup esnafı arkasına alarak şova dönüştürdüğü Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) seçimi bugün Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti.

4 adayın başkanlık için yarıştığı seçimde, bin 43 oy ile Nuri Demir yeniden başkan seçildi

Genel kurulda Nuri Demir, Selman Arıkan, Duran Şimşek ve Fatih Nizam başkanlık için giriştikleri kıyasıya yarışın son gününde yaptığı şovlarla Alanya gündemini günlerce meşgul eden aday hayal kırıklığı yaşarken baştan beri kazanacağını, esnafın kendisini, kendisinin de esnafı çok iyi tanıyıp sevdiğini iddia eden mevcut başkan Nuri Demir ve ekibi sevinen taraf oldu.

Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen genel kurula Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, oda başkanları ile esnaf odasının üyeleri katıldılar. Başkanlık divanının oluşturulması ile başlayan genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Ardından yönetim kurulu faaliyet raporu okundu. Denetim kurulu faaliyet raporunun okunmasının ardından 2018-2019-2020-2021 tarihleri arası, bilanço, gelir ve gider hesapları okundu. Bilanço, gelir ve gider hesapları, yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları oy birliği ile kabul edildi. Genel kurulda 2022-2023-2024-2025 yılı tahmini bütçesi de kabul edildi. Daha sonra ise tüzük tadil ve değişikliği için oylamalar yapıldı.

Daha sonra ise adayların yaptıkları konuşmalardan sonra oylamaya geçildi.

Oylamada geçerli 3220 oyun 1043’ünü alan mevcut başkan Nuri Demir görevine devam için onay alırken, Duran Şimşek 898, Selman Arıkan 762, Fatih Nizam ise 517 oy aldı.

DEMİR’İN YÖNETİMİ

Ali İhsan Özdemir

Ali Mecek

Aziz Çoban

Adem Şanlı

Alirıza Aykaç

Hıdır Sönmez

Osman Aksoy

Serdar Ünalan

Yunus Önal

Süleyman Hastürk

DENETİM KURULU ASİL

Emel Kodal

Mustafa Yılmaz

Mustafa Şahin

REKLAM ALANI