enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0386
EURO
37,8608
ALTIN
2.800,80
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

ERSUN YANAL BEİNSPORTS’UN YENİ YORUMCUSU OLDU

ERSUN YANAL BEİNSPORTS’UN YENİ YORUMCUSU OLDU
REKLAM ALANI
11.08.2023
8
A+
A-

Tecrübeli teknik direktör Ersun Yanal Süper Lig’in başlamasına 1 gün kala sürpriz karara imza attı. Yeni sezonda takım çalıştırması beklenen Ersun Yanal bu sezon yorumculuk yapacak.

Süper Lig’in önemli teknik direktörlerinden Ersun Yanal’ın yeni adresi belli oldu. Tecrübeli isim bu kez ekranlarda maçları yorumlayacak. beIN Sports ile anlaşan Ersun Yanal bu sezon lig maçlarını değerlendirecek.

ERSUN YANAL’I DUYURDULAR

Yeni sezon kadrosunda olacağı duyurulan Ersun Yanal bu sabah bağlandığı yayında açıklamalarda bulundu. Ersun Yanal, “Marka değerimizin yükseleceği bir sezon diliyorum. Avrupa’da olmak çok önemli. Kendi ligimizle başbaşa kalmak bizim marka değerimize zarar verebilir. Umarım bu sezon sonraki sezonları da kapsayacak reformlar ile Avrupa’nın dev liglerinden biri haline geliriz.” dedi.

SON OLARAK ALANYASPOR’U ÇALIŞTIRMIŞTI

61 yaşındaki Ersun Yanal Süper Lig’de son olarak Alanyaspor’u çalıştırmıştı.

REKLAM ALANI