enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9894
EURO
37,8372
ALTIN
2.820,49
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Parçalı Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Hafif Yağmurlu
30°C

EROL BULUT, İNGİLTERE’YE ALIŞTI

EROL BULUT, İNGİLTERE’YE ALIŞTI
REKLAM ALANI
20.09.2023
11
A+
A-

İngiltere Championship ekibi Cardiff City’nin teknik direktörü Erol Bulut, Coventry City’yi 3-2 yendikleri karşılaşmanın ardından oyuncularına övgüler yağdırdı.

Takımın Galli yıldızı Aaron Ramsey’nin sakatlığı nedeniyle forma giyemediği karşılaşmada, yedek oyuncuların gösterdiği performans teknik direktör Erol Bulut’u mutlu etti. “Takımın kalitesi yüksek. Aaron gibi bir yıldızın yokluğunda dahi galibiyet alabiliyorsak, demek ki doğru yoldayız,” diyen Bulut, alternatif oyuncularının da ne kadar değerli olduğunu vurguladı.

Orta Saha Yapısı Güçleniyor

Joe Ralls, Manolis Siopis ve Ryan Wintle’den oluşan orta saha üçlüsü, Coventry karşısında başarılı bir performans sergiledi. Erol Bulut, “Kaptanımızın yokluğunda sahneye çıkan bu arkadaşları kutluyorum. Orta sahamızda sağlam bir yapı oluşturduk,” dedi.

Moraller Yerinde

Cardiff, sezon içinde şanssız puan kayıpları yaşasa da son iki maçta aldığı galibiyetlerle moral buldu. Bulut, “Eksiklerimiz olabilir, ancak oynanan futbol ve alınan sonuçlarla moraller yerine geldi,” ifadelerini kullandı.

Transfer Planları ve Özveri

Ocak ayına kadar mevcut kadrosuyla yoluna devam etmek zorunda olduklarını belirten Erol Bulut, “Bu 25 oyuncuyla idare edeceğiz. Bütün oyuncularımızdan özveri bekliyoruz. Burada savaşan, mücadele eden oyuncular yerini bulacak,” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI