enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0673
EURO
37,8514
ALTIN
2.797,09
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

ERAY ERDEM’DEN ALGI OPERASYONUNA CEVAP

ERAY ERDEM’DEN ALGI OPERASYONUNA CEVAP
REKLAM ALANI
06.11.2022
169
A+
A-

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanlık seçimleri bitmesine ve adayların sonuçları kabullenip birbirlerini tebrik etmesine rağmen bazıları algı operasyonu ile huzur ortamını bozmaya çalışıyor.
Yapılan algı operasyonu ile ortamı germeye çalışanlarla ilgili açıklama yapan, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası yeni Başkanı Eray Erdem, seçim sürecinde ki gelişmeleri aktararak kendisini tebrik eden rakip adaylara teşekkür etti.
Başkan Eray Erdem’in gelişmeler ve oluşturulmaya çalışılan algı operasyonu ile açıklaması şöyle,
“5 Kasım Cumartesi Günü gerçekleştirilen Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimlerinde Alanya’mıza yakışır bir süreci geride bıraktık.

Öncelikle belirtmek isterim ki, seçim günü ve bugün değerli aday arkadaşlarım Bilal Gömeç ve Tunahan Toksöz yaptıkları açıklamalarda şahsımı ve ekibimi tebrik ederek, seçime ilişkin olumlu görüş ve tavır bildirmişlerdir. Kendilerine seçim süreci ve seçim günü ile ilgili olumlu açıklamaları ve davranışlarından dolayı teşekkür ederim.

Seçimin, olgunluk içerisinde güvenle tamamlanmasında tüm adayların ve ekip arkadaşlarının olumlu tavırları etkili olmuştur. Bu sebeple aday arkadaşlarıma ve ekiplerine de seçim süreci ve gününde gösterdikleri naif tavırları nedeniyle teşekkür ederim.

Bilinmelidir ki, seçim süreci ve oy sayımı adayların sandık görevlileri ve İlçe Seçim Kurulu’nun resmi görevlileri huzurunda gerçekleşmiştir. Sadece bir sandıkta oylar itiraz üzerine tekrar sayılarak tutanak altına alınmıştır. Diğer sandıklarda ise en ufak bir itiraz olmamıştır. Sayım sonucu da tüm adaylara İlçe Seçim Kurulu yetkilileri tarafından bildirilmiştir. Bu doğrultuda, İlçe Seçim Kurulu sonucu askıya çıkartmamış ve itiraz sürecine ilişkin hafta sonu olması nedeniyle resmi bir açıklama yapılmamıştır. Demokratik koşullarda ve resmi görevliler huzurunda sonuçlanan seçime ilişkin kafa karıştırmaya yönelik spekülatif iddialar ortaya atılmaktadır. Henüz askı ve itiraz süreci bile tamamlanmamışken algı yaratamaya yönelik bu tür iddialar ile hizmet bekleyen Alanya’daki iş insanlarımızın zamanını harcayamayız.

Bu düşünceler ile Türkiye’ye örnek teşkil eden seçim sürecine gölge düşürülmemesi gerekmektedir.

İlçe Seçim Kurulu’nun yapacağı değerlendirmenin ardından tüm Alanya kamuoyu ve aday arkadaşlarımızın da kabul ettiği gibi mazbatamızı alarak Alanya’ya hizmet edeceğiz. Saygılarımla…”

REKLAM ALANI