enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0440
EURO
37,8806
ALTIN
2.799,42
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

ERAY ERDEM VE EKİBİ ALTSO YÖNETİMİNİ DEVRALDI

ERAY ERDEM VE EKİBİ ALTSO YÖNETİMİNİ DEVRALDI
REKLAM ALANI
A+
A-

05 Kasım 2022 Cumartesi günü Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) organ seçimleri ve 12 Kasım 2022 Cumartesi günü ALTSO’da gerçekleştirilen Yönetim Kurulu ve Meclis Divanı seçimleriyle başkanlığa seçilen Eray Erdem, önceki başkan Mehmet Şahin’den görevi devraldı.

Gerçekleşen ilk yönetim kurulu toplantısında ise Başkan Yardımcılıklarına Ahmet Paşaoğlu ve Yakut Benal, Sayman Üyeliğe de Cem Özcan seçildi.

Oda Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan Başkan Eray Erdem, “Bizi bu göreve layık gören tüm üyelerimize tekrardan çok teşekkür ediyorum. Alanya’mızda yer alan her kurum ve kuruluşla işbirliği içerisinde Alanya’mıza ve üyelerimize hizmet edeceğiz. Görevini bırakan Mehmet Şahin başkanımıza ve yönetim kuruluna da yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim” dedi.

ŞAHİN BAŞARILAR DİLEDİ

2013-2022 yılları arasında Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Başkan Mehmet Şahin ise konuşmasında yeni Başkan Eray Erdem’in başkanlık görevini kutlayarak, görevinde başarılar diledi.

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, 2013-2022 yılları arasında ALTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Başkan Mehmet Şahin ve yönetim kurulu üyelerine yaptıkları hizmetlerin anısına birer plaket takdim etti.

REKLAM ALANI