enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0673
EURO
37,8514
ALTIN
2.797,09
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

ERAY ERDEM DUR DURAK BİLMİYOR 

ERAY ERDEM DUR DURAK BİLMİYOR 
REKLAM ALANI
07.09.2022
231
A+
A-

“ERDEM’DEN KONAKLI ÇIKARMASI ”

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Eray Erdem, seçim çalışmaları kapsamında Konaklı’da idi. Erdem, Konaklı’da faaliyet gösteren tüm işletmeleri ve Konaklı Pazar Yeri’ndeki Pazar esnafını ziyaret etti.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın 5 Kasım’da gerçekleştirilecek genel kurulunda Başkan Adayı olan Eray Erdem, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. “Tercih sizin Alanya hepimizin” sloganı ile seçim çalışmalarına devam eden Eray Erdem oy hakkı olsun olmasın tüm esnafları ve iş insanlarını ziyaret ediyor. Erdem’in son durağı Alanya’nın turizm anlamında en önemli bölgelerinden olan Konaklı Mahallesi idi. Sabah erken saatlerde Konaklı Akça Pastanesi’nde ekibi ile birlikte kahvaltı yapan Erdem, ardından ziyaretlerine başladı. Erdem’e çok sayıda çalışma arkadaşı da eşlik etti.

PAZAR YERİ’NDE İŞ İNSANLARI İLE GÖRÜŞTÜ

Konaklı Pazar Yeri’nde yer alan iş yerlerini ziyaret eden Eray Erdem, pazarcıların hatrını da sordu. Konaklı Pazar Yeri esnafı da Erdem’in ziyaretinden dolayı memnun olduğunu dile getirdi.

ERDEM’E YOĞUN İLGİ

Konaklı Pazar Yeri’nin ardından Konaklı’da faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret eden Eray Erdem ekibi ile birlikte hayırlı işler temennisinde bulundu. Konaklı’da işletmeciler Erdem ve ekibine yoğun ilgi gösterirken seçimde başarı dilediler. ALTSO Başkan Adayının yolu sık sık birlikte fotoğraf çektirmek isteyenler tarafından kesildi.

YAMAN’A ZİYARET

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, Konaklı ziyaretleri sırasında Alanya Belediye Meclis Üyesi ve Hal işletmecilerinden Hüseyin Yaman’ı da ziyaret etti. Uzun yıllar birlikte çalışmalar gerçekleştiren Yaman ve Erdem birlikte fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

REKLAM ALANI