enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

EMRE BELÖZOĞLU’NDAN SÖYLEŞİ SÖZÜ 

EMRE BELÖZOĞLU’NDAN SÖYLEŞİ SÖZÜ 
REKLAM ALANI
10.01.2022
286
A+
A-

Alanyaspor-İstanbul Başakşehir karşılaşması için Alanya’ya gelen Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belezoğlu, Alanya HEP Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hilmi Tokuş ile bir araya geldi.  Alanya’ya halkına ve kentte öğrenim gören öğrencilere selam ve sevgilerini gönderen Belözoğlu, çok yakın bir tarihte üniversitede söyleşi yapma sözü verdi.

“ALANYA HEP’TE SÖYLEŞİ YAPACAK”

Alanya HEP Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hilmi Tokuş,  Emre Belözoğlu ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türkiye’nin başarılı teknik adamı ile tanışıklığının çok eski yıllara dayandığını söyleyen Tokuş; “Emre Belözoğlu, Türk futbolunun en başarılı isimlerinden biridir. Şuanda İstanbul Başakşehir futbol kulübünün de başarılı teknik direktörüdür.  Ben aynı zamanda Galatasaray’ın Divan Üyesiyim. Dolayısıyla Emre ile tanışıklığımız çok eski yıllara, Galatasaray’a geldiği günlere dayanıyor. Kendisi ile bir araya geldiğim için çok mutluyum, kendisine çok teşekkür ediyorum.  Sevgili Emre Belözoğlu ile eski günlerden konuştuk. Alanya HEP Üniversitesi’ndeki eğitim faaliyetlerini anlattık, çok mutlu oldu. Kendisi üniversitemizde de söyleşi yapma sözünü verdi” dedi.

ALANYA’YA VE TÜM ÖĞRENCİLERE SELAM GÖNDERDİ

Yaşayan en iyi 125 futbolcu” listesi FIFA 100’de yer alan Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, buluşmaya ilişkin görüşlerini dile getirdi. Alanya HEP Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hilmi Tokuş ile dostluklarının 25 yıla dayandığını söyleyen Belözoğlu; “Alanya çok güzel ve özel bir şehir.  Alanya’nın güzel halkına, Alanya HEP Üniversitesi öğrencilerine, değerli eğitim kadrosuna selam ve sevgilerimi gönderiyorum.  Hilmi Tokuş ağabey ile tanışıklığımız 25 yıl öncesine, Galatasaray’da oynadığım günlere dayanıyor.  Kendisi Alanya Hamdullah Emin Paşa Vakfı’na bağlı Alanya HEP Üniversitesi’nin de mütevelli heyeti başkanıymış. Üniversitedeki eğitim faaliyetleri hakkında bilgiler verdi,  çok mutlu oldum. Öğrencilerin yararına çok başarılı ve çok kıymetli çalışmalar gerçekleştirdiklerini öğrendim.  Allah yollarını açık etsin” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI