enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9971
EURO
38,0394
ALTIN
2.833,69
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

DSP Adayı Ercan Öngün “Alanya’yı yönetmek sıradan bir olay değildir”

DSP Adayı Ercan Öngün “Alanya’yı yönetmek sıradan bir olay değildir”
REKLAM ALANI
18.02.2019
1.305
A+
A-

Demokratik Sol Parti Alanya Belediye Başkan Adayı, Alanya İlçe Başkanı Ercan Öngün “Alanya’yı yönetmek sıradan bir olay değildir” diyerek görevin bilincindeyiz dedi.

Bugün bizler için önemli bir gün. Çünkü bugün burada tarihi bir yolculuğa başlıyoruz diyerek Belediye Başkan adaylığını açıklayan ve “Bu yolculuğun sonunda kazanan Alanya ve yaşayanlar olacak. Beni bu onurlu göreve layık gören tüm Demokratik Sol partililere, Antalya il örgütüme, partimin yöneticilerine ve genel başkanım Sayın Önder Aksakal’a en içten şükranlarımı sunarım” diyerek sözlerine başlayan DSP Belediye Başkan Adayı Ercan Öngün, “Değerli Alanyalılar bundan tam 40 gün sonra oy kabinine girecek, perdeyi çekecek ve Alanya’da bir sonraki Belediye Başkanını seçme şansına sahip olacaksınız. O gün kendinize iki basit soru soracaksınız, Alanya’mızı kim daha iyi yönetebilir, Alanya daha iyi nasıl yönetilebilir” sözlerini sürdürdü.

Bu iki basit soruya sizlerin vereceği cevap, sadece kendinizin değil; çocuklarınızın, büyüklerinizin, akrabalarınızın, arkadaşlarınızın, meslektaşlarınızın ve ilçede yaşayan tanıyıp tanımadığınız herkesin kaderini belirleyecek diyen Öngün, “Ercan Öngün Alanya Belediye Başkanlığına adayım. Çünkü Dünya Kentinin geleceği için değişim zamanının geldiğini ben de herkes gibi görüyorum. Alanya için yeni bir sayfa açmanın zamanının geldiğini de biliyorum. Şehir terasından Alanya’ya baktığınızda memnun musunuz? Doğası tahrip edilmiş. Betonlaşmış ve sahilleri işgal edilmiş.

Alanya bu yolla bir dünya kenti olamaz. Alanya bu yolla asla mutlu olamaz. Alanya 400bine yaklaşan nüfusuyla İl olmamış en kalabalık ilçelerden biri. Alanya Turizmde bölgenin motor gücü, Alanya durursa, Antalya durur.

Bu şehir ancak, dinamik, devrimci ve halkçı bir başkan tarafından yönetilebilir. Ben Alanya’yı bir marka kent haline getirmek için adayım. Alanya ekonomisini büyütmek, iş olanaklar yaratmak ve gençlerin yeniden umudu haline getirmek için adayım. Alanya yı yaşanılır bir çevreye kavuşturmak için adayım.  Sandık başına gitmekten vazgeçmiş, ne yapsam olmuyor diyen, umutsuzluğa kapılmış tüm Alanyalılara buradan seslenmek istiyorum. Birlikte çalışacağız ve birlikte kazanacağız.

“ Tarih imkansız denilen savaşları kazanan komutanlarla dolu”

Değerli Alanyalılar. Ben “Trafikte sayenizde insan olduğumu hissettim.” desinler diye adayım.

‘SOSYAL ADALETİ SAĞLAMAK İÇİN ADAYIM’

Sevgili Alanyalılar, ailelere destek vermeyi vaat ediyorum. Çocuklarımızı, gençlerimizi, üniversitelileri desteklemeyi vaat ediyorum. Engellilere ve yaslılara şefkat elimizi uzatmayı, yoksul ve yoksun insanlarımıza saygı göstermeyi vaat ediyorum. Sosyal adaleti sağlamak için, ilçede yasayan herkese adil fırsat sunmak için Alanya Belediye Başkanlığına adayım. Ben Alanya’yı Alanyalılarla birlikte, Alanya’dan yönetmenin sözünü veriyorum. Antalya’dan değil!  Şeffaflığa, halka hesap verme prensibine, vicdana ve adalete dayalı bir yönetim anlayışı vaat ediyorum. Bu kent yerel demokraside dünyaya örnek olacak.   Alanya ’ lı mecbur değil artık DSP var, biz varız biz

Evet, partimiz bu günlere kadar imkansızlıkları başararak buralara kadar geldi. Ancak herkesin bildiği gibi 18 yıldır hiçbir destek almayıp örgütlerimizi ayakta tutmaya çalıştık. Bizim arkamızda sadece halkın gücü var, bizler umutluyuz ve kazanmak için yola çıktık. Yolumuz açık olsun tüm halkımıza sevgilerimizi, saygılarımızı yolluyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.