enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0673
EURO
37,8514
ALTIN
2.797,09
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

DÖVİZ ÇAKILDI OTOMOBİL FİRMALARI İNDİRİM YARIŞINA GİRDİ

DÖVİZ ÇAKILDI OTOMOBİL FİRMALARI İNDİRİM YARIŞINA GİRDİ
REKLAM ALANI
22.12.2021
242
A+
A-

Kur Korumalı TL Mevduat hesabı müjdesinin ardından çakılan dolar kuru otomobil fiyatlarını da olumlu etkiledi. Son dönemde fiyatlarını yükselten markalar peş peşe indirime gitti. Hyundai’nin i10 modeline yüzde 40’a yakın indirim yapmasının ardından araç almak isteyenler ‘Hangi markalar indirim yaptı?’ sorusunu merakla araştırıyor. BMW, Dacia, Ford, Renault, Suzuki, Opel ve Peugeot da indirim yaptı. İşte otomobil indirim oranları…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün gerçekleştirilen Kabine toplantısı sonrası açıkladığı ‘Kur Korumalı TL Mevduat’ düzenlemesinin ardından döviz kuru çakıldı.

RENAULT, DACIA, HYUDAI, OPEL, CITROEN, PEUGEOT REKOR İNDİRİM YAPTI

Bu düşünün ardından otomobil markaları fiyat güncellemesine gitti. Fiyat güncellemesine başlayan ilk markalar Türkiye’de de üretim yapan Renault ve Dacia oldu.

Gazeteci Emre Özpeynirci, Twitter hesabından dün yaptığı paylaşımlarda Opel, Citroen ve Peugeot’tan sonra Hyundai’nin de rekor bir indirim yaptığını açıklamıştı.

İNDİRİMLER BUGÜN DE SÜRDÜ

Özpeynirci, bugün yaptığı paylaşımda “BMW’de 4 gün önce yapılan %17’ye yakın zam bugün itibarıyla geri alındı. Fiyatlar bu oranda indi.” dedi.

“Suzuki’de fiyatlar %10-11, MG markasında ise %15-19 arasında iniyor.” diyen Özpeynirci, “Ford da tüm modellerinde %10-15 arası değişen oranlarda indirim yaptı. Renault MAİS de an itibarıyla son dönemde yaptığı ortalama 20% zammı iptal ederek, fiyatlarını indirdi.” paylaşımında bulundu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,