enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Cumhuriyet’in Muhteşem 95. Yıl Çoşkusu..

Cumhuriyet’in Muhteşem 95. Yıl Çoşkusu..
REKLAM ALANI
29.10.2018
988
A+
A-

Cumhuriyetimizin 95. Yılı tüm yurtta olduğu gibi Alanya’da da coşkuyla kutlandı. İlk kutlamalar Pazar günü hükumet meydanında Atatürk anıtına çelenk konmasıyla başladı. Tören, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ve Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in ilk çelenk koymasından ardından diğer kurum ve kuruluşların da çelenk sunmasından sonra saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla devam etti.

Cumhuriyet Bayramı günü ise kutlamalar, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu’nun Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etmesiyle başladı. Daha sonra ise, tören için rıhtım şelale önünde geçildi. Şelale önünde ise tören saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Kaymakam Harputlu burada halka seslenerek, günün mana ve önemini anlatan konuşma yaptı. Öğrencilerin şiir okuması ve gösterileri ile devam eden tören, resmigeçit ile sona erdi.

Akşam ise anıt önünden başlayan muhteşem kalabalık fener alayı yürüyüşü, şelale önünde son buldu.

Gece ise vatandaşlar sanatçı Kıraç’ın muhteşem Cumhuriyet konseriyle çoştular.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.