enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0673
EURO
37,8514
ALTIN
2.797,09
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

CORENDON ALANYASPOR, İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

CORENDON ALANYASPOR, İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
REKLAM ALANI
A+
A-

Corendon Alanyaspor, Kulüp Başkanı  Hasan Çavuşoğlu ve Yönetim Kurulu tarafından düzenlenen iftar yemeğinde teknik ekip, futbolcular, personel ve aileleri bir araya geldi. 

Alanya Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda organize edilen iftar yemeğine Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Antalya İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Engin Burak Mindivanlı, Alanya İlçe Jandarma Komitanı Binbaşı Hüseyin Direk, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat ve aynı zamanda yönetim kurulu üyesi de olan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem de katıldı. 

Yemekte kısa bir konuşma yapan Başkan Hasan Çavuşoğlu, Alanyaspor ailesi olarak iftar yemeğinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek katılanlara teşekkür etti. 

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ise, “Alanyaspor ailesiyle birlikte iftar programına katılmaktan dolayı çok mutluyum. Alanya’nın ve Alanyaspor’un başarısı için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum” dedi. 

Kaymakam Fatih Ürkmezer de “Ramazan ayı bizim için birlik ve beraberlik demektir. Birlik ve beraberliğimizi sağlayan en önemli unsurlardan biri de Alanyaspor’dur. Kulübün bu noktada olmasında emeği geçen başta yönetim kurulu olmak üzere teknik ekip ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

İftar programının ardından ilçe protokolü, başkan Hasan Çavuşoğlu ve Yönetim Kurulu, kulüpte bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

REKLAM ALANI