enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

ÇÖKEN HASTANEYE SİYASİ DESTEK

ÇÖKEN HASTANEYE SİYASİ DESTEK
REKLAM ALANI
19.08.2021
315
A+
A-

Hergün bir kaç doktorun istifa ettiği, yeni servis açılacağı yerde servislerin doktor ve personel yokluğundan kapanma durumuna geldiği ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof Dr Hüseyin Lakadamyalı’ya CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan ve parti üyeleri tarafından destek ziyareti yapıldı.

Karadağ ve Arıkan, Başhekim Lakadamyalı ile aşılamadaki son durum ve koronavirüsle mücadelede verilen hizmetler hakkında istişarede bulundu. Daha sonra Başhekim Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı ve ekibiyle birlikte verilen hizmetleri, çalışmaları yerinde görüp inceleyerek hasta ve hasta yakınlarının tepkisine rağmen memnuniyetlerini dile getirdiler. Acil serviste tek doktor yüzünden hastalar sefalet içinde azarlanarak beklerken, Covid-19 polikliniğinde uzun kuyruklar olmasına rağmen, polikliniklerde doktor yokluğundan hastalar aylar sonra bile randevu bulamazken ilçe Başkanları Coşkun Karadağ ve Alper Arıkan, ” Pandemi süresince sağlık çalışanlarımız insan üstü bir performans göstererek insan sağlığı için mücadele etmiş, gecesini gündüzüne katmıştır. Bu süreç ilçemizde de çok iyi yönetilmektedir. Koronavirüs ile mücadelede işin perde arkasında inanılmaz bir mücadele var, ekip var. Tek amaçları ise sadece insanların hayatlarına dokunmak, eski sağlıklarını kavuşmalarını sağlamaktır. Yerinde yaptığımız incelemelerde, görüşmelerde de bunu bir kez daha anladık. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır” diye konuştular.

Başhekim Lakadamyalı ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek sağlık çalışanları ve ekibi adına kendilerine teşekkürlerini sundu.

REKLAM ALANI