enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9894
EURO
37,8372
ALTIN
2.820,49
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Parçalı Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Hafif Yağmurlu
30°C

ÇİFTLİĞİ YANAN TUĞBA ÖZAY FELÇ OLDU 

ÇİFTLİĞİ YANAN TUĞBA ÖZAY FELÇ OLDU 
REKLAM ALANI
29.07.2021
349
A+
A-

Antalya’nın Manavgat ilçesinde dün başlayan yangına müdahale sürüyor. Manavgat merkeze 30 kilometre uzaklıkta başlayan yangın, gece boyunca hızla ilerledi. İlçe merkezine 4 kilometre uzaklıktaki Ulukapı Sülek Mahallesi de boşaltıldı.

Yangında 3 kişi yaşamını yitirdi, 58 kişi yaralandı. Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit, Oymapınar Barajı’nda mahsur kalan 10 kişinin kurtarıldığını açıkladı.

TUĞBA ÖZAY HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan eski manken Tuğba Özay ise dün akşamdan bu yana sosyal medya hesabından video çekerek yardım istedi.

Manavgat’taki çiftliğine gitmek için yola çıkan Özay, yangının çiftliğine sıçradığını duyunca da hüngür hüngür ağladı. Özay, arabanın içinde çektiği videoda “Yanıyoruz, çiftliğimiz yanıyor her yer yanıyor. Ne olur sesimizi duyun. Manavgat’a yetişmeye çalışıyorum. Yangı uçaklarına daha çok yer verin. Bütün devlet yetkililerine sesleniyorum. Çiftliğimiz, evimiz, köyümüz her yer yanıyor. Hiçbir yerim tutmuyor. Daha çok uçak lazım. Bütün yetkililer ne olur gelin” dedi.

“HER YER YANDI”

Daha sona hastane odasından video yayınlayan Özay, “Felç geçirdim arkadaşlar. Çiftliğimiz, evimiz her yer yandı. Dünden beri yalvarıyorum, destek istiyorum. Yandı her yandı. Kollarım ve hiçbir yerim tutmuyor” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI