enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
32°C
Antalya
32°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C

CHP’DEN TAŞ HEYKEL SEMPOZYUMU HEYKELTIRAŞLARINA ZİYARET 

CHP’DEN TAŞ HEYKEL SEMPOZYUMU HEYKELTIRAŞLARINA ZİYARET 
REKLAM ALANI
23.11.2022
119
A+
A-

CHP Alanya İlçe Örgütü Alanya’da 17. düzenlenen Uluslararası Taş Heykel Sempozyumu kapsamında sanatını icra eden heykeltıraşları ziyaret etti.

Bu yıl 17.si düzenlenen Alanya Uluslararası Taş Heykel Sempozyumu kapsamında İstanbul’dan ve çeşitli ülkelerden gelen heykeltıraşlar belediye arkasındaki alanda taş heykeller yaparak sanatlarını icra ediyorlar.

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Kadın Kolları Başkanı Didem Karagöz ve yöneticilerle birlikte heykeltıraşları ziyaret ederek bilgi aldılar. Mimar Sinan Üniversitesi Öğretim Üyesi Yıldız Güner CHP ekibine yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek 17 yıldır bu sempozyumun istikrarlı bir şekilde devam ettirilmesinin dünyada bile çok ender olduğunu dile getirdi. Heykeltıraşlarla da sohbet eden Başkan Karadağ; sanatın insani değerleri ve dünya barışını geliştirdiğini Belçika, Hollanda, Çekya, Polonya, Ukrayna’dan gelen heykeltıraşlarla Türk heykeltıraşların bir arada güzel bir çalışma sergilediklerini, sanatın her alanında destek olmaya hazır olduklarnı belirtetek heykeltıraşlara, bu etkinliğe destek ve sponsor olan herkese teşekkür etti.

REKLAM ALANI