enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9894
EURO
37,8372
ALTIN
2.820,49
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Parçalı Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Hafif Yağmurlu
30°C

CHP’DEN SOSYAL MESAFELİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

CHP’DEN SOSYAL MESAFELİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI
REKLAM ALANI
A+
A-

CHP Alanya yönetim kurulu, İlçe Başkanı Coşkun Karadağ başkanlığında parti binasında toplandı.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleşen toplantıda, yönetim kurulu üyeleri, sosyal mesafe kurallarına uyarak ve maskelerini takarak, toplantı gerçekleştirdiler.

‘KORONAVİRÜS NEDENİYLE COŞKULU BİR BİÇİMDE KUTLAYAMIYORUZ’
CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ; ‘Yarın 1 Mayıs… Gerçekten kutlamaktan onur duyduğumuz, işçilerimizin, emekçilerimizin, alın teri ile kazanan herkesin bayramı. Ancak; ne yazık ki Koronavirüs dolayısıyla bu bayramı, coşkulu bir şekilde kutlamıyoruz ve özellikle de ülkemizde de, daha önce bir takım siyasi baskılardan dolayı 1 Mayıs’ların coşkulu bir şekilde kutlanması engellenmişti’ dedi.

‘KORONAVİRÜS EN ÇOK İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİ VURDU’
Karadağ; ‘Biz bu sene için, çok coşkulu bir şekilde 1 Mayıs’ı kutlamayı beklerken Koronavirüs maalesef, buna engel oldu. Koronavirüs derken hemen şunu da izah etmek zorundayım. Gerçekten bu virüs, bu hastalık, bu illet, en fazla işçi kardeşlerimizi vurdu. İşçi kardeşlerimizin gelirine ket vurdu. İşçi kardeşlerimizin yaşamını engelledi. Gelirini engelledi. Umuyorum ki, belki bu günlerde düşüşe geçen bu virüs dolayısıyla, İnşallah, otellerimiz açılacak, işçilerimiz, kardeşlerimiz, yine işbaşı yapacaklar. Evlerine ekmeklerini götürebilmelerini umuyorum’ sözleri ile işçilerin destekçisi olduğunu ifade etti.

’13 MADDE, HER ZAMAN UYGULANMALI’
Cumhuriyet Halk Partisi’nin, işçinin yanında olduğunu, işçi sınıfıyla iç, içe olduğunu, bütün söylemlerinde, bütün dikte ettiği konuların başında, işçi sınıfının geldiğini belirten Karadağ, ‘Genel Başkanımız, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da açıklamış olduğu, 13 maddelik “Hükümet Öneri Paketi”de, işçilerin, dar gelirlilerin ve emekçilerin haklarını korumak için yapılmış bir ana uyarıdır. Bu uyarı, sadece Koronavirüs’ün yaşandığı saatler ve dakikalar da değil, daha ileride ki dönemlerde de, hükümetin alması gerektiği, bir takım tedbirlerdir’ sözleri ile 13 maddeye uyulması gerektiğini vurguladı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.