enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0386
EURO
37,8608
ALTIN
2.800,80
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

CHP’de Aksakalılar İş Başında

CHP’de Aksakalılar İş Başında
REKLAM ALANI
21.02.2019
1.414
A+
A-

İlçe Başkanlığı görevine geldiği günden beri, sürekli tenkitlere uğrayıp yönetim ile ilgili sorunlarla uğraşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe başkanı Sefa Çorbacı liste kriziyle koltuğundan oldu. Kurulduğundan beri CHP tabanı tarafından kabul görmeyen, ancak merkezin talimatıyla istemeyerek de olsa yönetimin ortak olmaya mecbur kaldığı Millet İttifakı seçime günler kala ortak partilerden CHP’nin ilçe başkanının başını yedi. Meclis üye listelerinin açıklanmasıyla başlayan huzursuzluklar ve bu dönemi iyi yönetemeyen başkan Sefa Çorbacı’nın basiretsizliği sonucu yönetimde istifalar başlamış ve yönetimin düşmesi sonucu CHP Antalya İl Yönetimi olaya el koyarak Sefa Çorbacıyı görevden almıştı.

AKSAKALLILAR İŞ BAŞINDA

Olaya el koyup Başkan Sefa Çorbacı’yı görevden alan İl Yönetimi daha sonra görüşmeler yaptığı Alanya’da ki partinin ileri gelenleri yeni yönetimin oluşmasında fikir alış verişi yaptılar. Daha önceki yönetimlerde görev almış ve bazılarının yeni yönetimler tarafından ötelenmiş eski yöneticilerin fikirlerini alan İl yönetiminin, yeni İlçe yönetimini Coşkun Karadağ başkanlığında oluşmasını istedikleri ve görevlendirmeyi en geç hafta sonuna kadar yapacakları belirtiliyor.

Yeni yönetimde ise Ali Hancı, Serdar Köseoğlu, Eray Erdem, Mehmet Can Karagöz ve Gökhan Sipahioğlu gibi isimlerin olması bekleniyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.