enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9894
EURO
37,8372
ALTIN
2.820,49
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Parçalı Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Hafif Yağmurlu
30°C

CHP ALANYA İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKAN ADAYI DOLAPCI’DAN DAVET

CHP ALANYA İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKAN ADAYI DOLAPCI’DAN DAVET
REKLAM ALANI
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Alanya Gençlik Kollarını Başkanlık seçimi heyecan sardı. Başkanlığa aday olduğunu açıklayan Alanya’nın başarılı gençlerinden Psikolojik Danışman Mahmuthan Dolapcı 22 Temmuz pazartesi günü saat 16.00’da Alanya CHP İlçe Başkanlığında yapacağı adaylık tanıtım toplantısına tüm partilileri davet etti.
Daha önce yaptığı açıklama ile adaylığını açıklayan Başkan Adayı Mahmuthan Dolapcı açıklamasında,
“Değerli Alanya Cumhuriyet Halk Partisi Ailem,
Gençlerimizin seslerini siyasette daha güçlü bir şekilde duyurmasının önemini her zaman savundum. Şimdi, bu değerli topluluğun bir parçası olarak gençlerin sorunlarına ve taleplerine odaklanarak birlikte çalışmayı arzuluyorum.
Gençlik adına cesaret, yenilik ve adalet arayışı için bir araya gelmemiz gereken bir dönemdeyiz. Ekibim ve ben, Alanya gençliğini kucaklayarak, onların seslerini siyasetin merkezine taşıyacak projeler ve çözümler üzerinde çalışmaya hazırız. İlerlemek, birlikte büyümek ve partimizin değerlerine yeni değerler katmak için sizlerin desteğine ihtiyaç duyuyoruz.
CHP Alanya Gençlik Kolları Başkanlığına adaylığımı açıklamaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Sizlerin güveniyle, gençliğin enerjisini ve dinamizmini Alanya’ya taşıyarak, geleceğimizi birlikte inşa etmek için çalışacağıma söz veriyorum.
Birlikte Daha Güçlüyüz!
Saygılarımla,
Mahmuthan Dolapcı
Psikolojik Danışman
CHP Alanya Gençlik Kolları Başkan Adayı” demişti.

REKLAM ALANI