enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9894
EURO
37,8372
ALTIN
2.820,49
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Parçalı Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Hafif Yağmurlu
30°C

CHP: “ADAYIMIZIN SÖZLERİ ÇARPITILMIŞTIR”

CHP: “ADAYIMIZIN SÖZLERİ ÇARPITILMIŞTIR”
REKLAM ALANI
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Alanya İlçe Başkanlığı geçtiğimiz günlerde Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik’in bir vatandaş ile diyaloğunun bazı kesimlerce çarpıtıldığını iddia ederek, bir açıklama yaparak konuya açıklık getirdi.
CHP Alanya İlçe Teşkilatından yapılan açıklamada,


“Değerli Hemşehrilerimiz,
Alanya Belediye Başkan Adayımız Osman Tarık Özçelik’in, bir Pazar yeri ziyareti sırasında, oyunu istemiş olduğu bir vatandaşımızın başka bir adaya oy vereceğini ifade etmesi üzerine, “oyunu harcama, biz yarışı önde götürüyoruz, kontrol et, ona göre oy ver” şeklinde önerisi çarpıtılarak, adeta bir ittifak görüntüsü şeklinde sunulmaya çalışılmaktadır.
Cumhuriyet Halk Partisi ve Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik seçimlerde herhangi bir parti veya aday ile ittifak ya da başkaca bir işbirliği içerisinde değildir. Osman Tarık Özçelik sadece farklı siyasi eğilimlere dahil Alanya seçmeninin tamamından İkinci Yüzyıl’ın Alanya’sı için oy istemektedir. Yapılan künyeli, geniş örneklemli saha çalışmaları da hemşehrilerimizin çoğunluğunun Osman Tarık Özçelik ve ekibine büyük bir teveccüh gösterdiğini teyit etmektedir. CHP ve Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik arkasından gelenlere değil önüne bakmakta, 1 Nisan sonrasında yapacağı çalışmalara odaklanmaktadır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

REKLAM ALANI