enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9894
EURO
37,8372
ALTIN
2.820,49
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Parçalı Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Hafif Yağmurlu
30°C

CHP 16. GENÇLİK KOLLARI KURULTAYINDA BAŞKAN GENÇOSMAN KİLLİK OLDU 

CHP 16. GENÇLİK KOLLARI KURULTAYINDA BAŞKAN GENÇOSMAN KİLLİK OLDU 
REKLAM ALANI
08.11.2021
317
A+
A-

CHP Gençlik Kolları 16. Olağan Kurultayı’nda, genel başkanlığa Gençosman Killik seçildi.

CHP Gençlik Kolları 16. Olağan Kurultayı, Ankara’daki Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde yapıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra genel başkan yardımcıları Faik Öztrak, Onursal Adıgüzel, Ali Öztunç, Oğuz Kaan Salıcı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, milletvekilleri ve belediye başkanlarının katıldığı Kurultay’ın divan başkanlığını, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel yaptı.

Gençlik Kolları Genel Başkanı adayı olabilmek için imza şartını yerine getiren tek aday olan eski Konya Gençlik Kolları Başkanı ve bir önceki Gençlik Kolları Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Gençosman Killik, CHP’nin yeni Gençlik Kolları Genel Başkanı oldu.

Killik’in yönetim kurulu listesinden ise şu isimler yer aldı:

Eda Albayrak, Caner Arduç, Cevat Eren Arslan, Seda Bozdağ Güzelkaya, Batuhan Cakcak, Utku Caner Çaykara, Dilara Şule Dalbudak, Uygar Elitoğ, Akın Geyik, Kemal Güneri, Ozan Işık, Kemal Özgür Kahraman, Rozelin Kaplan, Cem Karagöl, Ahmet Korkmaz, Kenan Otlu, Gizem Susam Yorulmaz, Canan Taşer, İsmethan Tontul, Görkem Yıldırım.

Ekibi ile birlikte kurultaya katılan CHP Alanya Gençlik Kolları Başkanı Birkan Ceylan, bir açıklama yaparak yeni yönetime başarılar diledi.

Başkan Birkan Ceylan açıklamasında,

“16.Gençlik Kolları Kurultayımızı birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirdik.

Gençlik Kolları Genel Başkanımız olarak seçilen Gençosman Killik ve Antalya’mızı Ankara’da temsil edecek olan İsmethan Tontul’u tebrik eder yeni görevlerinde başarılar dilerim.

Görevi devreden Gençlik Kolları Genel Başkanımız Emre Yılmaz ve MYK üyelerine hizmetleri ve emekleri için teşekkür ederiz.

İktidar yolunda emin adımlarla yürüyoruz* dedi.

REKLAM ALANI