enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0673
EURO
37,8514
ALTIN
2.797,09
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Çevre yolunun yeni hattı sevindirdi

Çevre yolunun yeni hattı sevindirdi
REKLAM ALANI
17.09.2018
2.326
A+
A-

Çevre yolu hattına eklenen yeni 303 numaralı özel halk otobüsü, çevre yolu halkını sevindirdi.

Çevre yolu üzerinden gerek, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesine gidecek vatandaşların gerekse Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi öğrencilerinin ulaşımda yaşadığı sorun, eklenen yeni 303 nolu hatla çözüldü. Dün itibariyle çevre yolu güzergâhına eklenen yeni 303 numaralı özel halk otobüsleri ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinden geçerek Fakülteye çıkacak. Alanya Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Kerim Akıllı yaptığı açıklamada, “Çevre yolunda daha önce 3 numaralı özel halk otobüslerimiz vardı. Bu otobüslerimiz Dinek’ten Kestel, Yangılı’ya kadar gidiyordu ve sadece fakülteye üniversite öğrencilerimizin yoğunluk gösterdiği zamanlar çıkıyordu. 3 numaralı otobüslerimizi 2’ye bölerek yeni 303 numarasını ekledik. Bu 303 numaralı otobüslerimiz yine çevre yolu üzerinden giderek hastaneye sapacak ve hastaneden fakülteye gidecek. Artık hem hastalarımızın hastaneye ulaşması daha kolaylaşmış oldu hem de üniversite öğrencilerimizin ulaşım sorununu giderilmiş oldu” dedi.
‘BİZİM İÇİN SEVİNDİRİCİ BİR OLAY’
ALKÜ Rekötürü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı ise, “Bu sene 16 yeni bölüme öğrenci aldık ve öğrenci sayımız 2-3 bin civarında arttı. Biz zaten yazdan beri gerek kooperatif başkanlarımızla gerek ise Büyükşehir Belediyesinin Alanya sorumluları ile sürekli temas halindeyiz. Öğrenci sayımızın artacağını ve bu sene otobüslerle ilgili sıkıntının yaşanma ihtimali olduğunu bildiğimiz için gerekli tedbirleri almaları konusunda istişareler yapmıştık. Dolayısıyla yeni bir otobüs hattının bize tahsil etmeleri bizim için çok sevindirici bir olay. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu sene öğrencilerimiz geldiğinde herhangi bir sıkıntı olmaz. Bizim tüm temennimiz bu şekilde. Yeni hat içinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.