enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0713
EURO
38,0672
ALTIN
2.832,60
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

BİRHAN EMRE YAZICI:”SÖRLOTH TRABZON’DAN NEFRET EDİYORUM DEDİ”

BİRHAN EMRE YAZICI:”SÖRLOTH TRABZON’DAN NEFRET EDİYORUM DEDİ”
REKLAM ALANI
04.08.2023
9
A+
A-

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Proje ve Sponsorluklar Sorumlusu olan Birhan Emre Yazıcı’nın açıklamaları sosyal medyada gündem oldu. Birhan Emre Yazıcı’nın ifadeleri olduğu belirtilen paylaşımlara göre, Trabzonspor yöneticisi bomba açıklamalara imza attı ve birçok konuda açıklama yaptı.

Trabzonspor taraftarlarının en şaşırdığı açıklama ise eski futbolcuları Alexander Sörloth ile ilgili oldu. Norveçli futbolcunun ani bir şekilde Trabzonspor’dan ayrılmasının ardından Leipzig’e transferi gerçekleşmişti. Ardından bir video çeken golcü oyuncu, “Sizleri unutmayacağım, sizleri seviyorum ve yollarımız bir gün yeniden kesişecek” ifadelerini kullandı.

Birhan Emre Yazıcı’nın ifadeleri olarak paylaşılan açıklamada ise şu ifadeleri yer aldı, “Sörloth Trabzonspor’a gelmek istemiyor. Trabzon şehrini sevmiyorum dedi tüm yönetimin o dönem telefonlarını engelledi artık taraftarlarımız onu unutmalı.”

Öte yandan Birhan Emre Yazıcı’nın diğer açıklamaları ise şu şekilde:

Merakla beklenen stat sponsorluğu ile ilgili, “Trabzonspor taraftarının gurur duyacağı bir stad sponsorluğu için her şey bitti başkanımız Ertuğrul Doğan açıklayacak. Trabzonspor stadyum sponsoru hazır. Şaşırtıcı bir isim olacak. Uzamasının sebebi de Trabzonspor’un menfaatine olmuştur.”

Birhan Emre Yazıcı: “Trabzonspor Kartal’daki arazi için imza aşamasına geldi eğer süreç hızlanırsa 1 milyar 500 bin TL Trabzonspor’un kasasına girecek.”

“Biz Trabzonsporluyuz bizim başka kulübümüz yok kombine satışları çok çok az, forma satışları çok çok az bize destek versinler olmazsa istifa diye bağırsınlar ama kulüplerine sahip çıksınlar.”

“Trabzonspor taraftarının istediği transferleri yapacağız kimsenin endişesi olmasın biraz sabır istiyoruz.”

” Trabzonspor’u rahata kavuşturduğumuz andan itibaren Basketbol kulübümüzü tekrar lige çıkaracağız.”

“Trabzonspor’un stat isminin değişmesi konusunda yapabileceği hiç bir şey yoktur Spor Bakanlığı isim değişikliğini yapabiliyor.”

” Biz bu yola baş koyduk Trabzonspor’u hem ekonomik rahatlığa hem de izlenebilir bir kulüp haline getireceğiz. Başkanımız Ertuğrul Doğan ile birlikte tüm ekip her gün kulüp için mücadele veriyoruz.”

REKLAM ALANI