enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0440
EURO
37,8806
ALTIN
2.799,42
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

BEŞİKTAŞ’TAN CİSSE BOMBASI

BEŞİKTAŞ’TAN CİSSE BOMBASI
REKLAM ALANI
02.07.2020
394
A+
A-

Yeni sezon öncesinde teknik direktör Sergen Yalçın’ın isteği doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başlayan siyah-beyazlılar, gözünü genç hocanın eski takımına dikti. Kulüple sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Caner Erkin’le yollarını ayırma kararı alan kara kartal, ilk olarak sol bek bölgesi için lig bitiminde boşa çıkacak Fabrice N’Sakala’yla anlaştı. 29 yaşındaki futbolcuyla seneliği 900 bin Euro’dan 2+1 yıllık anlaşmaya varan yönetim, hücum hattını da Akdeniz temsilcisinden yapacağı transferle güçlendirmek için harekete geçti.

BEŞİKTAŞ, 1.2 MİLYON EURO ÖNERDİ

Fabrice N’Sakala’yı resmen duyurmak için geri sayımda bulunan yönetim, Alanyaspor’un bir diğer yıldızına odaklandı. Siyah-beyazlılar, kulübüyle 2 yıllık kontratı lig bitiminde tamamlanacak olan Papiss Cisse için de harekete geçti. Antalya kulübüyle çıktığı 59 maçta 39 gollük performans sergileyerek 35 yaşında olmasına rağmen formunun zirvesinde olduğunu gösteren Senegalli yıldız, menejeri aracılığıyla Beşiktaş’tan 1.5 milyon Euro’luk maaş talebinde bulunmuştu. Son olarak 1.2 milyon Euro’ya çıkan kara kartal’ın ise pazarlıklarını sürdürdüğü kaydedildi.

BONUSLAR’DA EKLENECEK

Alanyaspor’dan ayrılmaya olumlu bakan Cisse için Süper Lig’den başka kulüplerin de takipte olduğu kaydedildi. Yeni dönemde hücum hattında da köklü değişik yapmayı planlayan yönetimin; Kevin-Prince Boateng’le yolların ayrılacak olması, Umut Nayir’ın istikrarsız görüntüsü ve ek olarak Güven Yalçın’a da Fransız kulüplerinin gündeminde olması sebebiyle Cisse’yi bitirmekte ısrarcı olduğu belirtildi. Süper Lig’de gol krallığı yarışında 19 sayıyla ikinci sırada bulunan tecrübeli oyuncu için, garanti maaş artı bonus önerisi de sunulabileceği ifade edildi.

Papiss Cisse, Alanyaspor formasıyla bu sezon 32 mücadelede rakip fileleri 23 kez sarsmayı başardı. Fabrice N’Sakala ise, Aytemiz Alanyaspor’da 4 yılda 123 karşılaşmada forma giydi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.