enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2207
EURO
37,1313
ALTIN
2.984,11
BIST
9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
26°C
Antalya
26°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

BERKAN KUTLU’YU İTALYAN KULÜPLERİ İZLEYECEK

BERKAN KUTLU’YU İTALYAN KULÜPLERİ İZLEYECEK
REKLAM ALANI
07.01.2021
491
A+
A-

Fenerbahçe ile Alanyaspor arasında Kadıköy’de oynanacak kritik mücadele öncesi sürpriz bir transfer haberi gündeme düştü.

İtalyan kulüpleri Torino, Verona ve Bologna; Fenerbahçe’de bu sezonun en formda ismi olan Ozan Tufan ve son dönemde sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Berkan Kutlu’yu izlemek için statta olacak.

Bu kulüplerin scout temsilcilerinin Ozan Tufan ve Berkan Kutlu’yu takip ederek yönetimi bilgilendireceği ifade edildi.

OZAN TUFAN İÇİN 10 MİLYON EURO TEKLİF

Mesut Özil transferine odaklanan Fenerbahçe’de bir diğer gündem de oyuncu satışı. Yaz transfer döneminde Vedat Muriqi’i 18,5 milyon Euro karşılığında Lazio’yua satan Sarı-lacivertli yönetim, bu gelirle neredeyse takımı baştan kurmuş ve şampiyonluk iddiasını güçlendirmişti. Mesut Özil ile anlaşmaya çok yakın olan Fenerbahçe’ye Ozan Tufan için Premier Lig ekibi Crystal Palace’tan 10 milyon Euro teklif geldiği ancak Sarı-lacivertli kulübün bu teklifi reddettiği belirtildi. Takvim’in haberine göre Ozan için 10 milyon Euro’yu reddeden Fenerbahçe, 15 milyon Euro istediğini kulübe iletti.

BERKAN KUTLU YARIM SEZONDA DİKKATLERİ ÇEKTİ

Alanyaspor’a yaz transfer döneminde İsviçre’nin Sion takımından transfer olan 22 yaşındaki Berkan Kutlu ise Süper Lig’in devlerinin yanı sıra Avrupa kulüplerinin de ilgisini çekmiş durumda. Alanyaspor’da bu sezon 15 maça çıkan orta saha oyuncusu Berkan, kadrodaki eksikler sebebiyle bazı maçlarda savunmanın sağı veya solunda da görev yaptı ve övgüler aldı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.