enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0673
EURO
37,8514
ALTIN
2.797,09
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Ben bu şehri bu şekilde görmek istemiyorum..

Ben bu şehri bu şekilde görmek istemiyorum..
REKLAM ALANI
22.07.2019
760
A+
A-

İlk kadın Belediye Başkan Adayı olarak Alanya’nın siyaset tarihine adını yazdıran Anastasia Çetinkaya, seçimi kaybetse de halkına verdiği sözü tutmaya devam ediyor. Seçimlerin üzerinden 4 ay geçmesine rağmen Alanya Belediyesinin üzerinde Demoklesin Kılıcı gibi duran ve belediyenin çalışmalarını yakından takip eden Çetinkaya, gördüğü yanlışlık ve eksikliklere de eleştirilerini sürdürüyor.

Gördüğü yanlışlıkları eleştirmenin yanı sıra, düzeltilmesi konusunda da aydınlatıcı bilgiler verip, fikirlerinden faydalanılmasını isteyen Anastasia Çetinkaya’nın çalışmaları vatandaşlardan büyük ilgi ve takdir görüyor. Faydalı ve yol gösterici muhalefeti ile diğer partilere örnek gösterilen Çetinkaya sosyal medya üzerinden halka ulaşmanın yanı sıra bire bir görüşmelere de devam ediyor.

Adaylığı ile Alanya’nın adının dünya’ya modern kent imajı ile duyuran, parayla ölçülemeyecek tanıtım katkısı sunan ve seçimden sonra da tanıtım çalışmalarına devam eden Anastasia Çetinkaya’nın bu çalışmaları ve yapıcı eleştirileri birileri tarafından eleştiri konusu olmaya başladı. Yaptığı çalışmaların yanlış yorumlanmasına üzülen Çetinkaya bir açıklama yaparak kim ne derse desin halkına verdiği sözü tutacağını ve çalışmalarına ara vermeden sürdüreceğini belirtti.

Anastasia Çetinkaya konu ile ilgili açıklamasında şunları söyledi, “Benim yazdıklarımın altında sürekli aynı yorumlar oluyor;“Bu belediyenin işi değil, bir şey değişmez, boşa uğraşıyorsunuz, kritik yapıyorsunuz zaten çalışıyorlar” gibi… Evet, çalışıyorlar. Ama daha verimli çalışabilir mi? Evet. Ben şunu her zaman söyledim
“Alanya’nın potansiyeli inanılmaz büyük. İnsanların, doğanın, belediyenin potansiyeli çok büyük. Bu potansiyeli doğru kullanıyorlar mı? Hayır. Ben bunu her gün Alanya da görüyorum. Sadece ben değil. Ben sadece kritik yapmıyorum. Çözümleri üretiyorum. Bu çözümleri üretmek için yerli ve uluslararası uzmanlarla sürekli diyalogdayım. Geziyorum, görüyorum, başka şehirlerin ve ülkelerin tercihleri hakkında bilgiler topluyorum. Sadece kritik değil, çözümleri de üretiyoruz. Tüm hedefimiz daha güzel bir Alanya için ve daha verimli atmosfer için.
Boşa uğraşmak yok. Ben bu şehri bu şekilde görmek istemiyorum. O kadar potansiyeli olan bir şehir herkes için daha canlı güzel 12 ay yaşayan bir şehir olabilir.
Boşa uğraşmak yok. Ben Alanya için uğraşıyorum, çünkü Alanya dünyanın en güzel şehri. Gece gündüz Alanya için çözümler bulmaya çalışıyorum. Not defterim baştan sona dolu. Her türlü görüşmeye ve fikir alış verişine açık olmama rağmen, bu çağrıma kimse kulak vermek istemiyor. Fakat yine de bin ve ekibim çalışmaya devam edeceğiz ve projelerimizi gerçekleştirmeye çalışacağız.
Alanya için, Türkiye için, Sizler ve bizler için.
Kısacası herkes için.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.