enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Belediyespor başarıya doymuyor..

Belediyespor başarıya doymuyor..
REKLAM ALANI
28.02.2018
1.190
A+
A-

Alanya Belediyespor U15 ve U18 Bayan Basketbol takımları Antalya 2’cisi oldu. 18 yaş grubundan oluşan U18 Takımı Bölge Şampiyonası için Isparta’ya gitti, 15 yaş grubu olan U15 Takımı ise önümüzde ki ay Aydın’da yapılacak Bölge Şampiyonası elemelerinde mücadele edecek.
U18 Bayan Basketbol Takımı Isparta’da dün başlayan Bölge Şampiyonası’nda Denizli Büyükşehir Belediyespor, Batı Makine Sanayi Spor Kulübü, Toroslar Belediye Spor Kulübü, Koca Türk Spor Kulübü ile mücadele edecek.

Başantrenör Halil İbrahim Payam, her iki takımında Antalya’da yapılan mücadelelerde son derece başarılı bir perpormans sergilediğini söyleyerek bölge şampiyonalarından da dereceyle dönmek istediklerini söyledi.
Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken ise, antrenör ve oyuncuları tebrik ederek, her iki takımada Bölge Şampiyonası’nda başarılar diledi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.