enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0713
EURO
38,0672
ALTIN
2.832,60
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

BAŞKAN YÜCEL’E EĞİTİME VERDİĞİ DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR 

BAŞKAN YÜCEL’E EĞİTİME VERDİĞİ DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR 
REKLAM ALANI
01.06.2021
364
A+
A-

Alanya Sakine Nesibe Zamanoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Ebru Bezci, okula verdiği maddi ve manevi destek adına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Göreve geldiği günden bu yana okullar yaptıran ve mevcut okullara tamir, parke, duvar, boya, bank, oyun gurubu vb. birçok maddi destek sağlayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e okul müdürlerinden teşekkür ziyaretleri gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, 80 öğretmen ve 150 öğrenciye ev sahipliği yapan Sakine Nesibe Zamanoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Ebru Bezci, plaket ve öğrencilerle yaptıkları Atatürk heykelini, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret ederek kendisine takdim etti.

HİÇBİR TALEBİMİZ GERİ ÇEVRİLMEDİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in okullarıyla alakalı her türlü taleplerine ivedilikle cevap verdiğinin altını çizen Alanya Sakine Nesibe Zamanoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Ebru Bezci; “Okulumuzun arka cephesinde öğrencilerimiz için tehlike arz edebilecek uçurum boyutundaki bölgeye, Alanya Belediyesi ekipleri yeni duvar örerek tehlikeyi ortadan kaldırdı. Bunun yanında okulumuzun elektrik, su, boya, parke ve tamirat gibi birçok unsurda taleplerimizle Başkanımız ve ekibi ivedilikle ilgileniyor. Kendisine ve ekibine okulum ve öğrencilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

YÜCEL: “EĞİTİME DESTEĞİMİZ KOŞULSUZ DEVAM EDECEK”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, öğrencilerin yaptığı Atatürk büstü ve plaketin kendisi adına çok anlamlı olduğunu ifade ederek şunları söyledi; “Alanya Belediyesi olarak okullarımızın, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Onların talebi bizler için her zaman öncelikli konumunda. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Alanya’mızın dört bir yanında eğitime desteğimiz koşulsuz devam edecek.”

REKLAM ALANI