enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9924
EURO
37,8627
ALTIN
2.822,34
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Parçalı Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Hafif Yağmurlu
30°C

Başkan Yücel’den vefa örneği

Başkan Yücel’den vefa örneği
REKLAM ALANI
A+
A-

Adem Murat Yücel, Arife Günü dolayısıyla kimsesiz mezarları ve Şehitler Mezarlığı’nı ziyaret etti. Vatandaşlarla mezarlıkta bir araya gelen Yücel, “Belediyemiz bugün ilçe genelindeki 21 mezarlıkta, 55 bin adet yıllık ve mevsimlik çiçek fidesi dağıtacak” dedi.

Alanya Müftülüğü Şube Müdürü Murat Demirhan, Alanya İlçe Müftülüğüne bağlı cami imam hatipleri ve Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar’la birlikte sahipsiz mezarlara çiçek diken Başkan Yücel, daha sonra Alanya Garnizon Şehitliği’nde dua etti. Başkan Yücel, şehit yakınlarıyla da bayramlaşıp, sohbet etti.

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün belediye mezarlığında Arife Günü dolayısıyla düzenlediği çiçek dağıtım programına katılan Yücel, mezar ziyaretlerinin ardından vatandaşlarla sohbet edip, bayramlarını kutladı. Çiçek dağıtma geleneğini sürdüreceklerinin altını bir kez daha çizen Başkan Yücel, “Vatandaşlarımız bu hizmetten memnun. Belediyemiz bugün ilçe genelindeki 21 mezarlıkta, 55 bin adet yıllık ve mevsimlik çiçek fidesi dağıtacak.” dedi.

Yakınlarının mezarına çiçek dikmek isteyen vatandaşlar çiçek fidelerine ilgi gösterip, verilen bu hizmetten dolayı Alanya Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Ayrıca kabristan ziyaretini gerçekleştiren vatandaşlara gül suyu, kolonya ve lokum ikram edildi.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.