enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0713
EURO
38,0672
ALTIN
2.832,60
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

BAŞKAN YÜCEL’DEN KARADENİZ’E YARDIM ELİ

BAŞKAN YÜCEL’DEN KARADENİZ’E YARDIM ELİ
REKLAM ALANI
13.08.2021
331
A+
A-

Batı Karadeniz bölgesinde etkili yağış sonucu meydana gelen sel felaketinden etkilenen vatandaşlar için Kastamonu’ya ulaştırılmak üzere Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in koordinasyonunda hazırlanan 2 yardım kamyonu yola çıktı.

Alanya Belediyesi, yangın afetinde olduğu gibi Batı Karadeniz bölgesinde etkili olan sel felaketinden etkilenen vatandaşları da unutmadı. Başkan Yücel’in koordinasyonunda ivedilikle hazırlanan 2 adet yardım kamyonu Kastamonu’ya ulaştırılmak üzere hareket etti. Kastamonu Belediyesi tarafından iletilen yardım listesine göre Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından hazırlanan ve içerisinde su, kıyafet, battaniye, yorgan, yastık, bakliyat, bebek bezi, çocuk maması, kadın hijyen ürünleri gibi birçok yardımın yer aldığı kamyonların, yarın sabah saatlerinde Kastamonu’ya ulaşması bekleniyor.

“YARDIMA DEVAM EDECEĞİZ”

Toplumu derinden etkileyen bu tür felaketlerde tüm Türkiye’nin tek yürek olduğunu vurgulayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Son dönemde yangınlar ve seller olmak üzere ülkemizin dört bir yanı maalesef doğal afetlerle boğuşuyor. Biz de Alanya Belediyesi olarak elimizden geldiğince afet bölgelerine maddi manevi desteğimizi iletmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda son olarak Batı Karadeniz’de sel felaketinden aşırı şekilde etkilenen Kastamonu’ya ulaşmak üzere 2 yardım kamyonumuz bugün yola çıktı. Afet yaşanan bölgelere elimizden geldiğince yardım etmeye devam edeceğiz. Bütün vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bir daha aynı felaketlerin yaşanmamasını temenni ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI