enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9894
EURO
37,8372
ALTIN
2.820,49
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Parçalı Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Hafif Yağmurlu
30°C

BAŞKAN YÜCEL İSPANYA MARBELLA BELEDİYE BAŞKANI MUNOZ’U AĞIRLADI

BAŞKAN YÜCEL İSPANYA MARBELLA BELEDİYE BAŞKANI MUNOZ’U AĞIRLADI
REKLAM ALANI
A+
A-

İspanya Marbella şehrinin Belediye Başkanı Maria Angeles Munoz, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti. Başkan Yücel İspanyol heyete Alanya Kalesi’nde Alanya’nın yöresel yemeklerinden ikram etti.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İspanya Marbella Belediye Başkanı Maria Angeles Munoz ve beraberindeki heyeti ağırladı. İlk olarak Alanya Belediyesi’ne gelen Başkan Munoz’u makamında ağırlayan Başkan Yücel, burada iki ülke arasındaki ekonomik, ticari ve turizm faaliyetleri hakkında sohbet ettiler. Alanya’yı oldukça beğendiğini ve çok büyük bir şehir olduğunu belirten Munoz, Başkan Yücel’den çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler aldı. Başkan Yücel’de Akdeniz’de kıyısında bulunan Marbella ve Alanya’nın pek çok açıdan benzerlik gösteren şehirler olduğunu belirterek, Munoz ve ekibine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. 

Başkan Yücel daha sonra Başkan Munoz ve ekibini Tarihi Alanya Kalesi’nde Kızılkule altında Alanya’nın yöresel lezzetlerinden ikram etti. Hep birlikte yemek yiyen heyet, Alanya’nın yöresel yemeklerini oldukça beğendiler. Başkan Yücel burada İspanyol heyete Alanya tarihi ve özellikleri hakkında da bilgiler verdi.

REKLAM ALANI