enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9894
EURO
37,8372
ALTIN
2.820,49
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Parçalı Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Hafif Yağmurlu
30°C

BAŞKAN YÜCEL ANKARA TEMASLARINI TAMAMLADI

BAŞKAN YÜCEL ANKARA TEMASLARINI TAMAMLADI
REKLAM ALANI
28.10.2021
254
A+
A-

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ankara’da ki üst düzey temaslarını yoğun şekilde sürdürdü. Başkan Yücel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile bir araya geldi.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yoğun Ankara programında bir dizi ziyarette bulundu . Önce Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüşen Başkan Yücel, daha sonra ki Ankara ziyaretinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile bir araya geldi.  Ardından Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, burada da Genel Başkan Yardımcıları ve Milletvekillerini ziyaret ederek hem Alanya’nın Fethi’nin 800. Yıl Kutlama Programına davet etti hem de hizmet ve projeler üzerine istişarelerde bulundu.
BAKANLARI 800. YIL PROGRAMINA DAVET ETTİ
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu 6 Kasım’da gerçekleştirilecek Alanya’nın 800. Fetih Yılı Kutlama Programına davet etti. Başkan Yücel; “Yoğun Ankara programımızda Bakanlarımızı ziyaret ederek hem çalışmalarımız üzerine istişarelerde bulunduk hem de 6 Kasım’da gerçekleştireceğimiz 800. Yıl Kutlama Programına davet ettik. Her iki Bakanımıza da yakın ilgileri için teşekkür ediyorum.” dedi.
YÜCEL: “BAKANLARIMIZA ALANYA’MIZIN TALEPLERİNİ İLETTİK”
Ankara’daki ziyaretlerini değerlendiren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Ankara’da 2 gün boyunca yoğun bir mesai harcadık. 3 Bakanımızla görüşerek Alanya’mızın taleplerini bakanlarımıza ilettik. Hizmet ve projelerimizle ilgili bakanlarımıza bilgi vererek destek istedik. Alanya’mız adına verimli geçen temaslarda bulunduk. Bakanlarımıza, genel başkan yardımcılarımıza ve milletvekillerimize gösterdikleri yakın ilgi için şükranlarımı sunuyorum.  Alanya’mız için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

REKLAM ALANI