enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0673
EURO
37,8514
ALTIN
2.797,09
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

BAŞKAN TOKLU’DAN MÜJDE

BAŞKAN TOKLU’DAN MÜJDE
REKLAM ALANI
16.08.2020
426
A+
A-

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin daha kaliteli hizmet verebilmesi adına, Sağlık Bakanlığı’ndan talep edilen ödeneği onaylandığı müjdesini verdi. Toklu, “Hastanemiz ve Üniversitemiz uyum ve koordine içerisinde çalışarak Alanya halkına daha kaliteli hizmet vermeye devam edecek” dedi.
Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Alaaddin Keykubat Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Genel Cerrahi, Acil Servis, Ortopedi ve Travmatoloji, Plastik Cerrahi, Mikro cerrahi ve Göğüs Cerrahisi branşlarında cerrahi setlerinin sayısını arttırıp, hastane sevkini minimum seviyeye indirmek için istenilen ödeneğin Sağlık Bakanlığı tarafından kabul edildiğini açıkladı. Toklu, “Bu ödenek onaylanmış ve Sağlık Bakanlığı tarafından önümüzdeki günlerde gelecektir. Ayrıca 5 adet daha vantilatör cihazı talebi de kabul edilmiş olup hastanemiz bünyesine kazandırılacaktır” dedi.
‘DAHA KALİTELİ HİZMET VERİLECEK’
Açıklamasına devam eden Toklu şunları söyledi: “Sağlanan bu cihazlardan sonra genel cerrahi branşında mikro cerrahi, göğüs cerrahi alanı ve ortopedi ameliyatlarında bu cihazlar sayesinde daha kaliteli hizmet verilmeye devam edilecektir. Özellikle bu cihazların hastanemize kazandırılması noktasında Başta Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere tüm milletvekillerimize teşekkür ederiz. Hastanemiz daha iyi hizmet vermeye, vatandaşlarımızın taleplerini daha hızlı bir şekilde cevap vermeye bundan sonraki süreçte devam edecektir” şeklinde konuştu.

Hastanenin üniversite ile uyum içerisinde çalıştığını söyleyen Başkan Toklu, “Alaaddin Keykubat Üniversitesi’ne bağlanması sonrasında üniversitemiz ile birlikte uyum içerisinde çalışmalarına devam eden hastanemiz, üniversitemizin katkılarıyla daha iyi yerlere gelecektir. Özellikle pandemi sürecinde ki katkılarından dolayı Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Kalan ve Hastane Başhekimimiz Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı’ya teşekkür ederiz. İnşallah koordineli çalışmalarımız sonucu, üniversite hastanemiz vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermeye devam edecektir” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.