enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

BAŞKAN TOKLU’DAN İNSAN HAKLARI GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN TOKLU’DAN İNSAN HAKLARI GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
09.12.2020
331
A+
A-

Başkan Toklu 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Toklu mesajında;

‘‘Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından 72. yıl önce ilan edilen; din, dil, ırk, cinsiyet, sosyal köken, siyasi düşünce gibi statüler sebebiyle hiçbir ayrım yapılmaksızın insanlara hak ve özgürlükler tanıyan, İnsan Hakları Evrensel Beyannamesinin kabulünü takip eden yıllarda 10 Aralık tüm dünyada ve ülkemizde İnsan Hakları Günü olarak kutlanmaktadır. Savaşlar, her türlü şiddet, bağımlılık, giderek kirlenmekte olan çevre kaynaklarımız bütün insanları tehdit etmektedir.

Ülkemiz, hak ve özgürlüklerin korunup geliştirilmesine yönelik uluslararası çalışmalarda her zaman öncü ülke olmuştur. İnsan haklarının evrenselliğinin muhafazası, ülkemizin ulusal ve uluslararası alanda konuya bakışının vazgeçilmez temel unsurudur. Ülkemiz bu anlayışla, geçmişte olduğu gibi bugün de, demokrasi, insan hakları, saydamlık, kadın-erkek eşitliği gibi ortak değerlerimizin güçlendirilmesi ve yaygınlaştırılmasına; ırkçılık, hoşgörüsüzlük, yabancı düşmanlığı ile her türlü etnik-dini ayrımcılık ve aşırılıkla mücadele edilmesine yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdürecektir.

Bu vesile ile tüm dünyada insanın yaratılıştan gelen haklarını kullanarak, insan onuruna yakışır bir yaşam sürmesi umuduyla 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nü en kalbi duygularla kutluyor, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve sevgi getirmesini temenni ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.