enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0673
EURO
37,8514
ALTIN
2.797,09
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

BAŞKAN TOKLU, İSTİŞARE TOPLANTILARINA BAŞLADI

BAŞKAN TOKLU, İSTİŞARE TOPLANTILARINA BAŞLADI
REKLAM ALANI
08.06.2020
347
A+
A-

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Teşkilatı tarafından, üç etaptan oluşan Mahalle Başkanları Toplantıları bugün başladı. AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile mahalle başkanlarının katıldığı toplantıların ilk iki etabı bugün geniş katılımlarla gerçekleştirildi.
Alanya’nın her mahallesindeki sorun, öneri ve istekleri bizzat takip eden ve hizmet standartlarını her geçen gün biraz daha yükselten AK Parti İlçe Teşkilatı, bu toplantılarla mahalledeki sorunları ve vatandaşların önerilerini bir kez daha birinci ağızdan duyma şansı elde etti. Toplantılarda gündeme dair değerlendirmeler yapılırken, özellikle korona virüs süreci üzerinde duruldu. Salgının azalması ile geçilen ‘Normalleşme Süreci’ ile ilgili mahallelerde yapılan çalışmalar ve denetimler hakkında mahalle başkanları bilgilendirildi. “MAHALLE BAŞKANLARINA ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘yeni normal hayat’ şeklinde nitelendirdiği bir sürece girildiğini hatırlatan Başkan Toklu, mahalle başkanlarına bir takım telkinler de bulundu. Sürecin çok iyi takip edilmesi ve virüsün tamamen etkisini kaybedene kadar tedbirlere harfiyen uyulması gerektiğinin altını çizen Başkan Toklu, mahalle başkanlarına da bu süreçte önemli görevler düştüğünü belirtti. Her mahallede normalleşme süreci ile alakalı atılan adımların takip edilmesi ve denetlenmesi, uygulanan yasak ve kısıtlamalara da dikkat edilmesi gerektiği toplantının ana gündemini oluşturdu. “BU SÜRECİ EN İYİ ŞEKİLDE ATLATACAĞIZ”
Mahallelerdeki hem korona virüs süreci hem de sosyal hayata dair birçok öneri ve talebi de mahalle başkanlarından bizzat dinleyen Başkan Toklu, “Mahalle Başkanları Toplantılarımızla, göreve geldiğimiz günden beri benimsediğimiz hizmet anlayışımızı sürdürüyoruz. Her mahalle başkanımızla, korona virüs sürecinde yaşananlar, bugüne kadar uygulanan ve bundan sonra uygulanacak olan yasak ve kısıtlamalar ile ilgili hasbihal etme fırsatı bulduk.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.