enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0821
EURO
38,0427
ALTIN
2.836,59
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Perşembe Çok Bulutlu
30°C
Cuma Yağmurlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C

BAŞKAN TOKLU : “DOĞA HAYVANLARLA DAHA GÜZEL” 

BAŞKAN TOKLU :  “DOĞA HAYVANLARLA DAHA GÜZEL” 
REKLAM ALANI
03.10.2021
250
A+
A-

 

Başkanı Toklu, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Toklu mesajında, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle hayvanların yaşam hakkında sahip olduğunun hatırlanması gerektiğine vurgu yaptı.

Başkan Toklu, ‘‘Bilindiği üzere canlılar dünyası; insan, bitki ve hayvanlardan oluşmakta olup, ekolojik dengenin korunmasında tüm canlıların önemli bir yeri vardır. Yaşayan her canlıya saygı duyacağız ve yaşayan her canlıyı koruyacağız. Bu nedenle her 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nün; hayvanların da yaşam hakkına sahip olduklarının hatırlanmasına ve bu konudaki sorunların çözülmesine yönelik çalışmalara katkıda bulunmasını diliyorum. 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanununun, her şeye rağmen bu alanda gerçekleştirilen en önemli gelişme olarak değerlendirildiği ile bu kanunla bütün hayvanların yaşama haklarının güvence altına alındığı, hayvanlara karşı her çeşit kötü muamele ve uygulamaların yasaklanarak kanuni müeyyidelere bağlanmıştır. Her hayvan doğal yaşam haklarına sahiptir. Bu hususa önem göstermeli, dikkat etmeliyiz. Doğanın dengesi hayvanlarla korunur. Doğa, hayvanlarla daha güzel. Bu vesileyle hayvanların korunması konusunda herkesin gereken duyarlılığı ve sorumluluğu birlikte yerine getireceklerine inanıyorum.’’ dedi.

REKLAM ALANI