enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9894
EURO
37,8372
ALTIN
2.820,49
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Parçalı Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Hafif Yağmurlu
30°C

BAŞKAN ÖZÇELİK: “BAĞIMSIZLIK MİRASIYLA HER DAİM GURUR DUYUYORUZ”

BAŞKAN ÖZÇELİK: “BAĞIMSIZLIK MİRASIYLA HER DAİM GURUR DUYUYORUZ”
REKLAM ALANI
29.08.2024
14
A+
A-

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Özçelik, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bizlere bıraktığı bağımsızlık mirasıyla her daim gurur duyuyoruz.” dedi.
Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında şu sözlere yer verdi, “26 Ağustos’ta Büyük Taarruz ile tüm imkânsızlıklara rağmen atılan ilk adım, tarihin gördüğü en eşsiz zaferlerden biriyle taçlanmış ve tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin temelleri atılmaya başlanmıştır. Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğindeki büyük zaferle milletimiz, tarihte eşine az rastlanır bir direnme gücü göstererek, bağımsızlık ve özgürlük mücadelesini zaferle sonuçlandırmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının en zor şartlar altında gösterdikleri mücadele ile kazanılan zafer, bizlere her zaman bağımsızlık sevdasıyla dolu olmamız gerektiğini hatırlatmaktadır. Cumhuriyetimizi ve değerlerini korumak, bizlerin en büyük görevi ve sorumluluğudur. Büyük dehasıyla ülkemizin geleceğine ışık tutan Ulu Önderimiz, egemenliği kayıtsız şartsız millete devrederek, demokratik, laik, sosyal hukuk devleti ilkesine sıkı sıkıya bağlı, Türkiye Cumhuriyeti’ni inşa etmiştir.”
“VATAN SEVGİSİ VE DAYANIŞMANIN SİMGESİ”
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın, Türk Milletinin istiklal ve istikbal mücadelesindeki kararlılığını, vatan sevgisini ve dayanışmasını simgelediğini kaydeden Başkan Özçelik, “Aynı zamanda milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en büyük dönüm noktalarından biridir. Bu destansı zaferle birlikte Türk Ordusu, düşman işgaline son vererek vatan topraklarını yeniden özgürleştirmiştir. Zafer Bayramı’nın coşkusunu yaşarken, bu toprakları bize vatan kılma uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Onların bizlere bıraktığı bağımsızlık mirasıyla her daim gurur duyuyoruz. Ebediyete intikal eden şehitlerimize minnettarlığımı sunarken, gazilerimize de şükranlarımı iletiyorum. Onların kahramanlıkları sayesinde bugün hür ve bağımsız olarak yaşamaktayız. 30 Ağustos, bağımsızlığımızı, geleceğimizi ve özgürlüğümüzü elimizden almaya çalışanlara karşı bir milletin tek yürek halinde vatanına sahip çıktığı gündür. Millet olarak gösterdiğimiz birlik ve beraberlik ruhu ile gelecekte de aynı inançla ülkemizi daha da ileriye taşıyacağımıza olan inancım sonsuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle, büyük zaferin 102. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet, şükran ve rahmetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI