enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0673
EURO
37,8514
ALTIN
2.797,09
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

BAŞKAN ERDOĞAN MÜJDELERLE ANTALYA’YA GELİYOR

BAŞKAN ERDOĞAN MÜJDELERLE ANTALYA’YA GELİYOR
REKLAM ALANI
02.01.2023
126
A+
A-

Ak Parti Antalya İl Başkanı Ethem Taş, Başkan Erdoğan’ın Antalya’ya gelişi ilgili yaptığı açıklamada “Hasret Bitiyor 

Cumhurbaşkanımız Antalya’ya geliyor” dedi. 

Ak Parti Antalya İl Başkanı Avukat Ethem Taş’ın konuyla ilgili açıklaması şöyle, 

“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Antalya’ya geliyor. 

‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuyla ülkemizin dünyaya açılan kapısı Antalyamızda 1 Milyar 157 Milyon TL değerinde 82 projenin Toplu Açılışını gerçekleştirecek olan Sayın Cumhurbaşkanımız, 7 Ocak 2023 tarihinde Cumartesi günü saat 12.30 ‘da Kepez Turgut Özal Spor Salonu önünde hemşehrilerimizle buluşacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın Antalya’ya her zaman büyük önem verdiğini söyleyen AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş: “ Dünya Lideri Cumhurbaşkanımızı bundan önce olduğu gibi Antalyamıza yakışır bir şekilde karşılamak için tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Cumhurbaşkanımızın Antalya’da gerçekleştireceği programları için AK Parti İl Teşkilatında ilk gün ki heyecanla hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İl Başkanı Avukat İbrahim Ethem Taş, MKYK Üyeleri, Milletvekilleri, Belediye Başkanları , ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları saha çalışmalarını sürdürüyor. İl Başkanı Avukat İbrahim Ethem Taş: “Hasret bitiyor, Sayın Cumhurbaşkanımız Antalyalı hemşehrilerimizle buluşuyor. Bu heyecanı özlemiştik. Mitingler bizim düğünlerimizdir. Bundan önce olduğu gibi Antalyamıza yakışır şekilde Sayın Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız” ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanımızın programları kapsamında AK Parti Teşkilatları olarak hazırlıkları aralıksız ve eksiksiz sürdürdüklerini belirten Başkan Taş: “Bizler Cumhurbaşkanımızın Antalya programları için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bakanlarımız, MKYK Üyelerimiz, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ve tüm teşkilatlarımızla bir araya gelerek eksiksiz bir organizasyon için çalışıyoruz. Teşkilatlarımızla birlikte bayram havasında bir toplu açılış ve miting için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI