enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0673
EURO
37,8514
ALTIN
2.797,09
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

BAŞKAN ERAY ERDEM’İ DUYGULANDIRAN HEDİYE

BAŞKAN ERAY ERDEM’İ DUYGULANDIRAN HEDİYE
REKLAM ALANI
28.11.2022
124
A+
A-

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem’e koltuğu devraldığı günden beri tebrik ziyaretlerinin ardı arkası kesilmiyor. Bir taraftan tebrikleri kabul ederken, bir taraftan da ziyaretler yaptığından boş zamanı olmayan Başkan Eray Erdem’i bu ziyaretlerde duygulandıran anlarda yaşanıyor.

Başkan Erdem’i kendi deyimiyle en çok duygulandıran ve onurlandıran ziyaretlerden biri ALTSO meclis üyesi Mesut Akkuş ve eşinin ziyareti oldu.

Cumhuriyet değerlerine bağlılığı ve Atatürk sevgisi kamuoyu tarafından çok iyi bilinen Eray Erdem’e meclis üyesi Mesut Akkuş’un eşi İlknur Akkuş’un kendi el emeği ile yaptığı Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Rölyef tablosunu hediye etmesi duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

O anları sosyal medya hesabında paylaşan Eray Erdem duygularını şöyle ifade etti,

“Meclis Üyemiz, Çok kıymetli arkadaşım Mesut Akkuş, saygıdeğer eşi İlknur Hanım, Funda Doğruöz Hanımefendi ve yine tanımaktan büyük onur duyduğum Meryem Küpçü kardeşim ziyaretime gelerek bana çok güzel bir o kadar da özel bir hediye takdim ettiler.

İlknur Hanım kendi el emeği ile yaptığı Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Devlet Adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Rölyef Tablosunu hediye ederek bizleri duygulandırdı. Bu muhteşem hediyesi için kendilerine teşekkür ediyor, bir kez daha Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnet ile yad ediyorum. “

REKLAM ALANI