enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0673
EURO
37,8514
ALTIN
2.797,09
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

BAŞKAN BÖCEK’İN PROVOKASYONUNA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

BAŞKAN BÖCEK’İN PROVOKASYONUNA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR
REKLAM ALANI
02.08.2021
283
A+
A-

Günlerdir her kesimin birlik ve beraberlik içinde söndürme çalışmalarına katıldığı halde bir türlü önlenemeyen orman yangınının yaşandığı Gündoğmuş’ta çektiği video ile kendine yakışmayan provokasyona imza atan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e tepkiler dinmiyor.

Giydiği işçi önlüğü ile yangın bölgesinden uzak bir alanda yetkililere sesleniyorum diyerek, Manavgat ve Gündoğmuş’ da hiç kurtarma çalışması yapılmıyor ve söndürme için hiçbir aracın olmadığı imajı vermeye çalışan Böcek’e her kesimden tepki geldi. Yangının ilk anından beri başta Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere ilgili bütün bakanların olay yerinde olmasına rağmen hiç kimse yokmuş gibi haykıran Böcek’e ilk tepki “Hiç yakıştıramadım” diyerek bakan Çavuşoğlu’ndan geldi.

“Buraya helikopter göndermiyorlar diyorlar ama 10 tane helikopter burada çalışma yapıyor” diyen Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e seslenerek, “Yangını söndürmeye çalışırken insanları nasıl tahliye edeceğimizi konuştuk. Muhittin Bey’e hiç yakışmadı. Beni hiç aramadı. Kendisine de sitem ettim. Türkiye’yi panikletmesi doğru olmadı.” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ise, sosyal medya üzerinden seslenerek,” Yalan yanlış bilgiler ile sosyal medyada algı oluşturmaya çalışan siyasiler! Klimalı ortamda çayınızı yudumlarken yazmak ,konuşmak en kolayı” diyerek tepkisini dile getirdi.

REKLAM ALANI